Свързани новини

19.10.2021 13:27

Увеличават броя на COVID леглата в София

Видян 836 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Увеличават броя на леглата за леки и интензивни случаи на COVID-19 в София. Това обяви на брифинг шефът на Столичната РЗИ д-р Данчо Пенчев след среща с ръководствата на лечебните заведения в града.


Той добави, че плановият прием няма да бъде преустановен със заповед, но всеки директор на болница ще може да въвежда тази мярка, ако сметне за необходимо.


"Тенденцията е леглата за пациенти с COVID-19 в болниците да достигнат 30% от общия брой на леглата в лечебните заведения. Предстои преструктуриране на клиники и пренасочване на персонал, за да се покрият нуждите на болните", добави Пенчев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 19.10.2021 14:37

    Кунчев се е скрил, Кацаров се е измъкнал, за да не носят отговорност за последствията от зеления сертификат, но са взели едни пари

  • 001 Anonimen 19.10.2021 14:33

    A new study published in the European Journal of Epidemiology found that "countries with higher percentage of population fully vaccinated have higher COVID-19 cases per 1 million people. ikewise, in the U.S. the counties with the highest vaccination rates have the highest incidents of COVID-19 cases. COVID-19 vaccines not only offer no benefits, they are killing and injuring people, which is why so many dissenting doctors and scientists today call them "bioweapons."

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.