Свързани новини

28.09.2021 14:39

Протегнали сме ръка на ПП и ДБ, подкрепяме Радев: ИБГНИ

Видян 1301 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Протегнали сме ръка към Продължаваме промяната (ПП) и Демократична България (ДБ)”, заяви лидерът на Изправи се БГ! Ние идваме! (ИБГНИ) Мая Манолова, веднага след като партията и се регистрира за предстоящия парламентарен вот. „Решение на Има такъв народ (ИТН) е дали ще се присъединят към следващото мнозинство на почтените", добави тя.
"Подкрепяме кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова. Ние сме първите, които изявиха подкрепа към тях. Радев е този, който изрази подкрепа към българските граждани по време на протестите, това е институцията, която се държа почтено, достойно и смело", добави Манолова.
От формацията внесоха в избирателната комисия 5000 подписа, а в предизборната коалиция влизат и още 2 партии - Земеделски народен съюз и Движение на непартийните кандидати.
Все още от коалиционната формация не са оформили окончателно листите си по райони за изборите. В София обаче яснота има - водач на 23 МИР в столицата ще бъде Мая Манолова, на 24 - Арман Бабикян, а Николай Хаджигенов ще оглави листата за 25 МИР.

  Снимка: БГНЕС


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 28.09.2021 14:51

    Оставете чалгарите, те са подлеци, с тях не е разумно да се преговаря, те са почитатели на диктат и предателство, а за почтеност е излишно да се говори, почтен чалгар няма ! Видя им се истинското лице в НС, те омаскариха всичко което показа разум, култура и почтеност !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

рак

Очаква ви продуктивен ден

Очаква ви продуктивен ден, ако успеете да организирате