Свързани новини

14.09.2021 10:34

Случилото се с П. Илиев е затворена страница: Главният секретар на Има такъв народ (Видео)

Видян 4290 пъти | Коментари 13
Гласували 2 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Останахме неразбрани, заяви тази сутрин в интервю за Дневник главният секретар на Има такъв народ Виктория Василева.

"Понякога трябва да създаваш правилата, ние се опитахме да покажем други правила, очевидно те не бяха възприети и може би затова в момента плащаме тази политическа цена и сме обругани и охулени от всички. Като че ли много бързо всички забравиха ГЕРБ, чекмеджетата, кюлчетата, пачките, много бързо "Има такъв народ стана удобния враг", каза още Василева. Виж видео ТУК!


Случилото се с П. Илиев е затворена страница, той не фигурира в погледа напред на ИТН, отговори на въпрос Василева за фигури в евентуално ново правителство.  "Начинът, по който ще протекат разговорите за следващо правителство вероятно ще бъде напълно различен", обясни Василева.


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 14.09.2021 11:33

    Тези са големи измамници, все някой им е виновен, все някой им пречи ! КОЙ САБОТИРА СЪДЕБНАТА РЕФОРМА И НЕ ИСКАШЕ ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ - ВИЕ ОТ ИТН С ПОМОЩА НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НС ИВА МИТЕВА ?! КОЙ ПРОВАЛИ БЪЛГАРИЯ С ИЗБОР НА РЕДОВЕН КАБИНЕТ - ВИЕ ОТ ИТН ТОЧНО ТРИ ПЪТИ В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ ?! КОЙ ПОПРЕЧИ НА ИСКАНЕТО ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ДЕПУТАТСКИТЕ ЗАПЛАТИ - ВИЕ ОТ ИТН, БИЛО ПОПУЛИЗЪМ ?! КОЙ НЕ ИЗПЪЛНИ НИТО ЕДНО ОТ ПРЕДИЗБОРНИТЕ СИ ОБЕЩАНИЯ - ВИЕ ОТ ИТН ?! КОЙ НАЛОЖИ ДИКТАТ ПРИ ОБСЪЖДАНЕТО НА МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛИ С ПАРТНЬОРСКИТЕ ПАРТИИ ОТ ПРОТЕСТА - ВИЕ ОТ ИТН ?! КОЙ МАСКАРЕШЕ МИНИСТРИ ОТ СЛУЖЕБНИЯТ КАБИНЕТ КОИТО СЕ ПОЛЗВАТ С ДОВЕРИЕТО НА СУВЕРЕНА - ВИЕ ОТ ИТН ?! КОЙ ПО ЧАЛГАРСКИ СЕ ИЗКАЗВАШЕ ОТ ТРИБУНАТА НА НС РЪСЕШЕ ОБИДИ - ВИЕ ОТ ИТН ?! КОЙ СЕ САМОДОКАЗА, ЧЕ Е В ПРИКРИТА "КОАЛИЦИЯ" С ГЕРБ И ДПС - ВИЕ ОТ ИТН ?! КОЙ СЕ ЗАКАНВАШЕ ДА ВКАРА ТИКВАТА В ЗАТВОРА, А ДЕФАКТО ГО ЗАЩИТИ - ВИЕ ОТ ИТН КАТО САБОТИРАХТЕ СЪДЕБНАТА РЕФОРМА ?! КОЙ Е ТОЧНО КОПИЕ НА БИКОВ И САЧЕВА КОИТО ЩЯХА ДА ВКАРВАТ ТИКВАТА В ЗАТВОРА - ВИЕ ОТ ИТН ?! И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ ФАКТИ ЗА КОИТО НЕ СЕ СЕЩАМ ЗАЩОТО СА "СТОТИЦИ", А ЧАЛГА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НЕ ГИ "ВИЖДАТ" НЕ ЗАЩОТО СА ГЛУХИ И СЛЕПИ, А ЗАЩОТО СА КУХИ ТИКВИ И НЕ МОГАТ ДА РАЗСЪЖДАВАТ !

  • 002 Anonimen 14.09.2021 11:27

    001 Факта ,че непрекъснато търсиш ВРАГ недвусмислено говори,че си част от мутантите на БКП.Я погледни в панталоните си ,да не би имаш отпред сърп,а отзад чук?

  • 001 Anonimen 14.09.2021 10:55

    П.Илиев не фигурирал в "погледа" напред за ИТН, но умишлено фигурираше за да саботира изборът за Мин.председател ! И лицемерие ли беше защитата му от Слави и Тошкото след провала и разкритието в плагиатство, каква "дружинка" сте като едно нещо го хвалите защото така е казал главатарят ви и след това го отхвърляте пак защото така е казал главатарят ви, та вие сте точно копие на ГЕРБ бе, каквото каже "царят" това е ! Отивате в забравата, защото сте сган на статуквото за разцепление на нацията и нямате свои решения защото сте "пешки" на задкулисието !

Виж всички
напред
03|03
RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.