Свързани новини

14.09.2021 10:34

Случилото се с П. Илиев е затворена страница: Главният секретар на Има такъв народ (Видео)

Видян 4012 пъти | Коментари 13
Гласували 2 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Останахме неразбрани, заяви тази сутрин в интервю за Дневник главният секретар на Има такъв народ Виктория Василева.

"Понякога трябва да създаваш правилата, ние се опитахме да покажем други правила, очевидно те не бяха възприети и може би затова в момента плащаме тази политическа цена и сме обругани и охулени от всички. Като че ли много бързо всички забравиха ГЕРБ, чекмеджетата, кюлчетата, пачките, много бързо "Има такъв народ стана удобния враг", каза още Василева. Виж видео ТУК!


Случилото се с П. Илиев е затворена страница, той не фигурира в погледа напред на ИТН, отговори на въпрос Василева за фигури в евентуално ново правителство.  "Начинът, по който ще протекат разговорите за следващо правителство вероятно ще бъде напълно различен", обясни Василева.


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 013 Anonimen 15.09.2021 14:35

    Някой да отиде да види т.н. "служебен абонамент" за паркиране пред почетното консулство на великата сила Бермуда!!! 3 паркоместа, охранявани денонощно от незаконно поставени на улицата метални Паркинг -скоби, които не се отстраняват в часовете за свободен достъп на МПС. Всяко паркинг място струва 650 лв. месечно, но е валидно само в определени часове в присъствените дни. Тези скоби са застопорени в настилката и не допускат паркиране в останамлите часове. Бермуда е важен партньор на мафията в Столицата вероятно, след като не са санкционирани съобразно наредбите на СОС!!!

  • 012 Anonimen 14.09.2021 18:01

    до010 Можете ли да разясните с думи прости, какво представлява падението на една овца,защото пишещия под номер 009 може да се окаже прав.

  • 011 Anonimen 14.09.2021 17:10

    010 Другарююююю,кремлясала болшевишка Фекалио,Българския народ прекрасно видя що за изпражнения сте ,вие от ДБ и ИБГНие си отивамае!Времето върви напред,а не назад,жълтопаветен празноглавецо!СТРАХ...СТРАХ...СТРАХ...СТРАХ...Отивате в клоаката на ИСТОРИЯТА!!!!!

  • 010 Anonimen 14.09.2021 15:58

    Г-да, запознайте се с простотията на чалгар симпатизант на ИТН ! Категоричните, истинските факти които станаха достояние на целият български народ от директните включвания от НС, от електронни медии и от мисирките ако щете, тази тъпоглава Бг-овца от порода "българска" под № 009 тук представя като шизофренични и халюционни, никой не е очаквал падението на една овца да стигне до това на 009, на "черното" да казва "бяло" !

  • 009 Anonimen 14.09.2021 15:25

    007 Защо представяш шизофреничните си халюцинации за факти бре жълтопаветен изтрещял селендур?Отивай бързо при д-р Гълабова! АКО ВЕЧЕ НЕ Е КЪСНО?!?

  • 008 банда мошеници 14.09.2021 14:46

    Не, на против, страницата винаги ще стои отворена, защото вие непрекъснато я дописвате с поредните предателства и безумия. Не знаехте ли, че интелектуалния инвалид и крадец е асистен на солташака на Мутрата, обслужващия бизон Близнашки? От какъв зор лансирахте малкия Мук от крадливите юпита на Симо ментата, които нанесоха непоправими щети за милиарди и всичките станаха мултимилионери и милиардери с парите на всички българи? Та вие открито доказвате, че наистина сте проект за защита на крадците от ОПГ-то на Мутрата, Пеевски и Доган. Тези 50 милиона взети от Славчо ще му излязат през носа и ще му държат влага още много дълго. Свършени сте, суверена не признава предатели и измамници!!!

  • 007 Anonimen 14.09.2021 13:15

    005, ти и фактите ли отхвърляш бе глупак ? Разбирам, ти не си хомосапиенс ти си просто един червей, мекотело затова имаш липса на мозък !Отивай в "Днес.бг" там е за кухи тикви !

  • 006 Anonimen 14.09.2021 13:08

    004 Ти си идиотът от този "цикъл" на комунистите -ЗАВЪРШЕН ИДИОТ И ТЪПАК!!!

  • 005 Anonimen 14.09.2021 13:04

    до 003 Защо си въобразяваш че има наивници,които да ти се вържат на брътвежите,или действително си един от тях?

  • 004 Anonimen 14.09.2021 11:39

    002, пич знаеш ли как се нарича човек който не може да разкрие врагът - ЗАВЪРШЕН ИДИОТ И ТЪПАК ? Ако нямаше врагове светът щеше да бъде прекрасен, а когато не можеш да откриеш врагът животът ти става нещастен ! България е нещастна държава именно затова, че не може да разкрива клонингите на БКП които правят живота на българите нещастен и ти си идиотът от този "цикъл" на комунистите !

  • 003 Anonimen 14.09.2021 11:33

    Тези са големи измамници, все някой им е виновен, все някой им пречи ! КОЙ САБОТИРА СЪДЕБНАТА РЕФОРМА И НЕ ИСКАШЕ ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ - ВИЕ ОТ ИТН С ПОМОЩА НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НС ИВА МИТЕВА ?! КОЙ ПРОВАЛИ БЪЛГАРИЯ С ИЗБОР НА РЕДОВЕН КАБИНЕТ - ВИЕ ОТ ИТН ТОЧНО ТРИ ПЪТИ В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ ?! КОЙ ПОПРЕЧИ НА ИСКАНЕТО ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ДЕПУТАТСКИТЕ ЗАПЛАТИ - ВИЕ ОТ ИТН, БИЛО ПОПУЛИЗЪМ ?! КОЙ НЕ ИЗПЪЛНИ НИТО ЕДНО ОТ ПРЕДИЗБОРНИТЕ СИ ОБЕЩАНИЯ - ВИЕ ОТ ИТН ?! КОЙ НАЛОЖИ ДИКТАТ ПРИ ОБСЪЖДАНЕТО НА МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛИ С ПАРТНЬОРСКИТЕ ПАРТИИ ОТ ПРОТЕСТА - ВИЕ ОТ ИТН ?! КОЙ МАСКАРЕШЕ МИНИСТРИ ОТ СЛУЖЕБНИЯТ КАБИНЕТ КОИТО СЕ ПОЛЗВАТ С ДОВЕРИЕТО НА СУВЕРЕНА - ВИЕ ОТ ИТН ?! КОЙ ПО ЧАЛГАРСКИ СЕ ИЗКАЗВАШЕ ОТ ТРИБУНАТА НА НС РЪСЕШЕ ОБИДИ - ВИЕ ОТ ИТН ?! КОЙ СЕ САМОДОКАЗА, ЧЕ Е В ПРИКРИТА "КОАЛИЦИЯ" С ГЕРБ И ДПС - ВИЕ ОТ ИТН ?! КОЙ СЕ ЗАКАНВАШЕ ДА ВКАРА ТИКВАТА В ЗАТВОРА, А ДЕФАКТО ГО ЗАЩИТИ - ВИЕ ОТ ИТН КАТО САБОТИРАХТЕ СЪДЕБНАТА РЕФОРМА ?! КОЙ Е ТОЧНО КОПИЕ НА БИКОВ И САЧЕВА КОИТО ЩЯХА ДА ВКАРВАТ ТИКВАТА В ЗАТВОРА - ВИЕ ОТ ИТН ?! И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ ФАКТИ ЗА КОИТО НЕ СЕ СЕЩАМ ЗАЩОТО СА "СТОТИЦИ", А ЧАЛГА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НЕ ГИ "ВИЖДАТ" НЕ ЗАЩОТО СА ГЛУХИ И СЛЕПИ, А ЗАЩОТО СА КУХИ ТИКВИ И НЕ МОГАТ ДА РАЗСЪЖДАВАТ !

  • 002 Anonimen 14.09.2021 11:27

    001 Факта ,че непрекъснато търсиш ВРАГ недвусмислено говори,че си част от мутантите на БКП.Я погледни в панталоните си ,да не би имаш отпред сърп,а отзад чук?

  • 001 Anonimen 14.09.2021 10:55

    П.Илиев не фигурирал в "погледа" напред за ИТН, но умишлено фигурираше за да саботира изборът за Мин.председател ! И лицемерие ли беше защитата му от Слави и Тошкото след провала и разкритието в плагиатство, каква "дружинка" сте като едно нещо го хвалите защото така е казал главатарят ви и след това го отхвърляте пак защото така е казал главатарят ви, та вие сте точно копие на ГЕРБ бе, каквото каже "царят" това е ! Отивате в забравата, защото сте сган на статуквото за разцепление на нацията и нямате свои решения защото сте "пешки" на задкулисието !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне