Свързани новини

11.09.2021 07:16

ДБ събра 58 подписa за извънредно заседание на парламента в понеделник

Видян 3112 пъти | Коментари 9
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“Демократична България” настоява да бъде свикано извънредно заседание на Народното събрание в понеделник - 13 септември, за да бъде разгледан на второ четене проектът за промяна на Закона за защита на лица, застрашени във връзка с наказателно производство, предаде OFFNews.bg.

Формацията събра необходимите подписи, за да поиска председателят на Народното събрание Ива Митева да насрочи извънредното заседание.

Първоначално обаче не достигаше един подпис и председателят на парламентарната група на ДБ Христо Иванов се обърна към народните представители от трибуната:

“Напът сме да приключим с бюджетната процедура, което е чудесно, но това вероятно ще качи шансовете парламентът да бъде разпуснат бързо. А имаме недовършена работа. Конкретно, можем да разгледаме на второ четене закона за Бюрото за защита на свидетели. Затова ние сме събрали, благодаря на колегите от “Изправи се БГ. Ние идваме” и от “Демократична България”, 47 подписа. Трябва ни още един, за да предизвикаме извънредно заседание на парламента в понеделник, да разгледаме този законопроект, да свършим още едно нещо, което е важно. Търси се един депутат, ще ви бъдем благодарни."

След призива му под искането се подписаха депутати от “Има такъв народ” и то е внесено в деловодството на Народното събрание с общо 58 подписа.


Снимка: БГНЕС


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 009 Anonimen 11.09.2021 23:33

    006-ти, сульо ще казваш на онова нещо в гащите ти което има важно едно око което вижда повече от твоите две ! Вие немощните в кратуните чалгари имате затруднено мислене, затова и повтаряте само това което чалга-инструкторът Славун казва, той знае, че затрудненото ви мислене води до послушание и спазва това си "знание", като повтаря едни и същи думи "промяна" и "подмяна" които ти си запомнил без да ги разбираш ! Ако чалгарите наричаш "хора" пак много си се объркал, защото "хората" имат очи и уши които чуха и видяха едни трагични чалга-депутати които бяха със скъсани дънки и тенис фланелки в НС, което показва, че не уважават институцията и си мислят, че са на чалга-сцена където могат да демонстрират "босфорските нрави и обичаи" и последно, защо отложиха увеличението на пенсиите за декември, това което искаха герберските тикви с причината "няма пари" /така каза онова тъпо джудже Тошко/, която комунягите повтарят вече 77 г.,не ми отговаряй защото нямаш разум, надуй си кючека, тази музика идва от ДПС /Босфора/и обединява ИТН, ГЕРБ и ДПС...малоумник !

  • 008 Тихомир Томов 11.09.2021 20:50

    Ние хората на България сме виновни за това състояние . След 1989г не бяха резнати главите на ламята .

  • 007 Anonimen 11.09.2021 18:48

    БСП е главния виновник за състоянието на държавата!

  • 006 Anonimen 11.09.2021 18:42

    001 Сульо,65 депутата направиха всичко възможно промяната да се осъществи,а 175 депутата направиха и невъзможното,Промяната да бъде заменена с подмяна! И си въобразяваш,че хората не виждат всичко това???? Жалък и смешен си!!!!!

  • 005 Anonimen 11.09.2021 14:28

    А защо от партията на другарката Нинова никой не желае Бюрото на Каскета да бъде разбутано, толкова ли много го обича или пък се страхува, или и запушват устата с няколко стотин хилки месечно да го играе опозиция?!

  • 004 Anonimen 11.09.2021 12:06

    да се чете "...че НЕ е морално при толкова беден народ..."

  • 003 Anonimen 11.09.2021 11:55

    002,когато Манолова предложи да си намалят заплатите, че е морално при толкова беден народ да получават такива заплати, най-първи против бяха идиотите на чалгаря Слави които казаха, че било евтин популизъм, да се замислят 'феновете" на чалгата какви измамници са ИТН, за тях най-важното излиза, че са заплатите, не отговорността, морала, достойнството и обещанията им ! Много си прав като казваш, че заплатите им са ЦИНИЧНИ, бих добавил и срамни, защото наистина е срамно измамник да получава висока заплата, като се има в предвид, че от измами печели предостатъчно, но алчността им няма граници затова и са достойни за смъртни присъди !

  • 002 престъпници на държавна ясла 11.09.2021 11:08

    Добре, че даваха на живо работата на правна комисия за да видят хората кой как работи и за какво крадения народец им плаща от залъка си дебелите и цинични заплати, което беше първото избрано от "народните ни представители". Защо пълни профани и некомпетентни хора се пращат в тази комисия като само пречат и умишлено саботират работата и. Хората на Борисов приличаха на клакьори и мажоретки на мач, толкова арогантни, невъзпитани, непрекъснато крещяши и заплашващи, всячески се стремяха нищо да не се случи. Със сигурност така им е заръчал престъпния им бос, както Каскета се обяснява на неговата замогнала се за нула време Севи

  • 001 Anonimen 11.09.2021 10:30

    ИТН не са народни избраници, а народни измамници ! Защо не са се подписали, чакали са чалга-инструкторът да им разреши ли, от 65 депутата само 11 са се подписали, другите не са ли биле на работа или са биле "телефонисти" в момента на гласуване ? Тези народни избраници в НС са кретени, те не са там да свършат полезна работа в полза на суверена и държавата, а за да си напълнят банковите сметки от далавери и заплати, това НС е една кочина за свини които нямат морал, влизат и излизат когато си искат, човъркат телефоните си по всяко време вместо да решават проблемите, ходят на работа когато им е удобно, никога не са 240 прасета на едно место в тази кочина, какво ще стане ако един обикновен работник по време на работа си играе с телефона или когато му скимне излиза на въздух за да не работи - ще бъде уволнен веднага нали, а тези мърши там се чувстват недосегаеми, че и с имунитет, от кого се пазят като работят уж в полза на народа, кой ще ги преследва да ги малтретира, ако достойно и морално си вършат работата ? Свини-наглеци са тези които сме избрали и сме им гласували доверие, всички там са въшки зависими от БКП имитиращи омраза към червената сган, но всъщност такава е тактиката на комунетата - заблуда чрез "храчене" срещу себе си за по-сигурно, тя овцата няма достатъчно ум за да разбере измамата ! Да се закрива тази кочина за свини, "угоихме" ги достатъчно добре, сега трябва да ги "заколим" /осъдим/ за да харчим повече за "храна" и да се облагодетелстваме от "месото" /парите им в полза на държавата/!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец