Свързани новини

09.09.2021 16:49

Мустафа гост на церемонията по връчване на Доктор хонорис кауза на Кристалина Георгиева

Видян 1897 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Американската посланичка в България бе специален гост на церемонията по връчването на почетното звание “Доктор хонорис кауза” на Кристалина Георгиева в Американския университет в България.


Посланик Херо Мустафа бе щастлива да бъде отново в Благоевград и да има възможността да поговори със студентите, преподавателите и служителите на АУБ - един от най-добрите примери на нашите двустранни отношения в културната и образователна сфера, посочват от мисията на САЩ в България.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 ДО ПУДЕЛИТЕ ОТ ГЕЙЕВРОПА 10.09.2021 08:42

    Херо Мустафа не е забравила задълженията си на генерал-губернатор на подмандатната на чичо Сам територия. Ма, Кристалино, каква е тази килимявка на главата ти. Баба ти не би те познала. Мустафата е ясна. Ти какво търсиш в този цирк? Хонорис кауза вместо мотиката. Турили са та там за чучолу. Решенията ги вземат другите, ти си само изпълнител и послушко. Уж на върха на световните пари!? Е, добре ти плащат, но нещастният ти народ да го духа. Какъв дух, какви 1340 години и нищо не научили?!!!

  • 004 Anonimen 09.09.2021 20:32

    кандидата на герб за президент

  • 003 Херо Мустафа не е забравила задълженията си на генерал-губернатор на подмандатната на чичо Сам територия. 09.09.2021 18:28

    Мустафа се срещна с някои от олимпийските медалисти на България Днес посланик Мустафа се срещна с някои от олимпийските медалисти на България и техните треньори от последните игри в Токио. Посланикът ги поздрави за страхотното постижение и изрази вълнението, което САЩ изпитват, когато България успява! #СилатаЕВъвВас! Продължавайте да вдъхновявате! https://19min.bg/news/2/155057.html#comments

  • 002 Тихомир Томов 09.09.2021 17:28

    И в Москва по същия начин се прегръщаше при повишението !

  • 001 сестри Кушлеви 09.09.2021 17:09

    Две лелки антибългарки, вредни и работещи против България

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.