Свързани новини

03.08.2021 10:08

Какво точно е учил Пламен Николов?

Видян 7264 пъти | Коментари 10
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Какво всъщност е завършил кандидат-премиерът на "Има такъв народ" Пламен Николов ? Това се оказа въпрос с труден отговор заради неяснотите в биографията на неизвестния доскоро политик-дебютант, който взе мандат за съставяне на правителство от държавния глава в петък, пише Клуб Z.

Според биографията на Николов в сайта на ИТН той е "доктор по философия на правото, политиката и икономиката", като е учил в родния Софийски университет "Св. Климент Охридски" и в австрийския Universität Klagenfurt. В последната версия на биографията му там е отбелязано, че докторската му степен е взета именно в България.

Това обаче е в противоречие с личния му профил в бизнес-ориентираната социална мрежа LinkedIn. Там Николов е отбелязал само магистърската си степен в СУ ("История и философия на науката и технологията") и PhD в известния австрийски университет именно по "Философия на правото, политиката и икономиката".

Според информация в свободната енциклопедия Уикипедия, Пламен Николов е завършил магистратура по философия през 2000 г. със защитена дипломна работа на тема "Философската рефлексия и смяната на научните познавателни парадигми". Важно е да се отбележи, че статията за Николов в енциклопедията, която всеки може да редактира, е създадена от нулата и оформена готова на 26 юли, ден преди да бъде обявена кандидатурата му. А създателят на статията е анонимно IP, работило само по нея.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 03.08.2021 14:14

    Още при представянето му остана съмнение относно образование,научни степени и пр.Тук,у пас всеки може да си купи диплома,знаем го.В случая е важно да се разбере има ли голяма лъжа,или-малка лъжа...все едно,ако има-къш!Да се махат лъжците.

  • 004 Anonimen 03.08.2021 14:05

    Мухах! По тази територия само индивиди без самосъзнание се натискат за власт. Този е с IQ под 75п, а си мисли, че е с 220.

  • 003 Anonimen 03.08.2021 13:01

    Какъв доктор по право може да е с дисертация, изследваща "субективния конструкт на времето"?

  • 002 тотално лъскане 03.08.2021 12:18

    Твърде важно и интересно е не къде, а какво му е средното образование и бакалавърската степен, за магистърската разбрахме!!!

  • 001 Anonimen 03.08.2021 10:34

    Абе щом е харесан от кастингите на слави, не ще да е стока. Поредният балон, вече пробит.

Виж всички
напред
02|02
RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.