Свързани новини

28.07.2021 15:07

Кънев иска стола на Петков

Видян 6311 пъти | Коментари 7
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Скандалният депутат от БСП Петър Кънев разпространява из медийните и политическите кръгове, че е вероятният икономически министър в следващия кабинет. Това би било огромен конфликт на интереси, тъй като собствената му печатница е съфинансирана от Министерството на икономиката чрез неговата европрограма ОПИК, на което той беше надзорник в качеството си на шеф на икономическата комисия в 44-ото Народно събрание. За какво? За машина, която да печата екостикерите, които ще добяват 20 г. към стойността на техническите прегледи. Напомняме, че това е човекът, който още миналата година получи милиони от ИААА към министерството на транспорта, за да напечата екостикерите, които трябваше да са тръгнали от 12 юли тази година, но едва ли ще стартират според промяна в закона, гласувана единодушно от депутатите на ГЕРБ и БСП дни преди изборите на 4 април. Само през април 2021 г., в последните си седмици, кабинетът на ГЕРБ даде поръчки за 14,658 млн.лв. на печатницата на Кънев - тогава опозиционен депутат от БСП. На последните два парламентарни избора, въпреки липсата на необходимост, печатницата на БНБ с ин-хаус поръчки му даде да печата милиони бюлетини, въпреки че беше водач на Бургаската листа на червените.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 28.07.2021 19:54

    001, ти за гугутки ли ни вземаш? Грабежа започна НЕПОСРЕДСТВЕНО след перестройката, па кгбейский похват.1989г всичко по едро беше вече разпределено. Да влезе капиталИЗЪМЪ, моля! Мамито ви циганско, това което Византия за 200 и Османската империя за 500г не успяха да свършат, вие, циганите, го направихте за 75 - унищожихте най-старата ДЪРЖАВА в Европа.

  • 001 До боклуците от безвремието в Булгаристан 28.07.2021 15:38

    Всичко в Булгаристан приключи на 10.11.1989 година, когато ГРАБЕЖЪТ се превърна в НЕОТМЕНИМ атрибут на всяко правителство на прехода и до сега !!! Вече 32 години се налива от ПУСТО в ПРАЗНО, както ще е и сега, а и по всичко личи, че така ще е и до края !!! Важното е да се ВИКА: Слава Американу, слава Булгаристану, героям слава , АМИН !!!!

Виж всички
напред
02|02
RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Въздържайте се от сложни решения с продължително влияние

Въздържайте се от сложни решения с продължително