Свързани новини

27.07.2021 16:07

Слуховете за моята смърт са силно преувеличени: Слави

Видян 2597 пъти | Коментари 9
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“По повод на някои боклуци, които пишат в интернет, искам да цитирам Марк Твен: "Слуховете за моята смърт са силно преувеличени"”,  написа в профила си във Фейсбук лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.


По-рано през деня той посети болница „Софиямед“ , където са му направени профилактични прегледи и изследвания след прекаран коронавирус. Трифонов не е бил хоспитализиран, уточниха от лечебното заведение.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 27.07.2021 23:10

    001,когато има противоречящи се кръвни протеини, има автоимунни заболявания, т.е. единият тип протеин образува антитела срещу другия. В зависимост от % на несъвместимост и системата, която е засегната, едно автоимунно заболяване може да се развие бавно/бързо в млада възраст или след климектериума, когато настъпва спад в производството на хормони, ензими и вещества, които движат метаболизма. 97% от популацията на тази територия е с авто-имунни (и генетични заболявания).

  • 003 Anonimen 27.07.2021 21:51

    Слави, гласувах за ИТН, но явно съм сбъркал, ти тотално обърка шоуто с политиката бе човек ! Стига цитира велики писатели или университети, ти нямаш ли свой отговор или си страдалец от комплекси ? Падна ти електоратът чувствително след първите избори и знаеш ли защо, защото си комплексар, а след предлагането на Н.Василев съвсем загуби електорат, остава ти само една възможност, да ПРЕДЛОЖИШ СЛУЖЕБНИЯТ КАБИНЕТ ДА ОСТАНЕ ЗА РЕДОВЕН, защото е харесван от народа, ако се мъчиш пак да предлагаш някакви с много езици и университети ще отидеш на следващите избори при Патриотите-ментета, защото западните университети не гарантират експерти, а само добро обучение от което не всеки става за експерт ! Послушай народа, за да не бъдеш забравен още с появата си ! Служебният кабинет се справя перфектно до сега, не "събаряй" надеждата на народа, за да не бъдеш "съборен" или "изчегъркан" от него ! Политиката ти е като пеенето ти, само "ръмжене" и нищо завладяващо и надеждно !

  • 002 Anonimen 27.07.2021 20:16

    Неудачно цитиране на Марк Твен от страна на дългия селяк....

  • 001 Дръвов 27.07.2021 18:28

    Славчо най-вероятно страда от множествена склероза? (Хронично възпалително автоимунно заболяване. Едно от най-честите на централната нервна система (главния и гръбначния мозък). Засяга както млади така и по-възрастни хора. Характеризира се с плаки на демиелинизация, пръснати в бялото вещество на главния и гръбначния мозък. В местата на демиелинизация се развива глиоза при относително запазване на аксоните. Аксоните имат изолационна обвивка, наречена миелин. Тя представлява бяла мастна субстанция, обвита около нервните влакна. Миелинът е изолатор, който позволява информацията (електрическите сигнали или импулси) да се провеждат с по-голяма скорост по хода на нервното влакно. Импулсите могат да "скачат" от едно прекъсване на миелиновата обвивка наречено прищъпване на Ranvier към следващото. При множествената склероза в рамките на погрешна реакция на имунната система, тъкан, принадлежаща на организма се разпознава като чужда и се атакува като такава.) ...

Виж всички
напред
02|02
RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.