Свързани новини

27.07.2021 16:07

Слуховете за моята смърт са силно преувеличени: Слави

Видян 2591 пъти | Коментари 9
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“По повод на някои боклуци, които пишат в интернет, искам да цитирам Марк Твен: "Слуховете за моята смърт са силно преувеличени"”,  написа в профила си във Фейсбук лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.


По-рано през деня той посети болница „Софиямед“ , където са му направени профилактични прегледи и изследвания след прекаран коронавирус. Трифонов не е бил хоспитализиран, уточниха от лечебното заведение.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 009 Anonimen 28.07.2021 10:50

    С ЛАФ4о & Co не могат да осъзнаят, че да управляваш един катун циркаджии не е като да управляваш държава. Хората гласуваха за тях защото няма за кого друг - всички партии, ако могат да бъдат наречени така са оSрани до уши. Удавникът се хваща и за сламка.

  • 008 Anonimen 28.07.2021 10:39

    Ами, рептил! Ашладисан марокански циганин, с отрицателен резус фактор е.

  • 007 Севи 28.07.2021 09:18

    Ами да, Рептил си е, откъдето да го погледнеш. Змийски очи, зелен тен, сменяща се кожа.

  • 006 Вивиана 28.07.2021 09:17

    Преди няколко дни в. СЕГА публикува коментар със заглавие "Слуховете за смъртта на ГЕРБ са силно преувеличени". Явно от там са краднали сценаристите на Слави това "бомбастично" изявление. Иначе съм сигурна, че Славчо за Марк Твен не е чувал. Дефицитите на тези момченца са огромни, а са зинали да управляват цяла държава... Пълна трагедия. Черни дни ни чакат.

  • 005 Anonimen 27.07.2021 23:15

    -Какво прави мачист, когато му кажат, че Убаф? - Депелира се..., дори ако не убаф и козиняв.

  • 004 Anonimen 27.07.2021 23:10

    001,когато има противоречящи се кръвни протеини, има автоимунни заболявания, т.е. единият тип протеин образува антитела срещу другия. В зависимост от % на несъвместимост и системата, която е засегната, едно автоимунно заболяване може да се развие бавно/бързо в млада възраст или след климектериума, когато настъпва спад в производството на хормони, ензими и вещества, които движат метаболизма. 97% от популацията на тази територия е с авто-имунни (и генетични заболявания).

  • 003 Anonimen 27.07.2021 21:51

    Слави, гласувах за ИТН, но явно съм сбъркал, ти тотално обърка шоуто с политиката бе човек ! Стига цитира велики писатели или университети, ти нямаш ли свой отговор или си страдалец от комплекси ? Падна ти електоратът чувствително след първите избори и знаеш ли защо, защото си комплексар, а след предлагането на Н.Василев съвсем загуби електорат, остава ти само една възможност, да ПРЕДЛОЖИШ СЛУЖЕБНИЯТ КАБИНЕТ ДА ОСТАНЕ ЗА РЕДОВЕН, защото е харесван от народа, ако се мъчиш пак да предлагаш някакви с много езици и университети ще отидеш на следващите избори при Патриотите-ментета, защото западните университети не гарантират експерти, а само добро обучение от което не всеки става за експерт ! Послушай народа, за да не бъдеш забравен още с появата си ! Служебният кабинет се справя перфектно до сега, не "събаряй" надеждата на народа, за да не бъдеш "съборен" или "изчегъркан" от него ! Политиката ти е като пеенето ти, само "ръмжене" и нищо завладяващо и надеждно !

  • 002 Anonimen 27.07.2021 20:16

    Неудачно цитиране на Марк Твен от страна на дългия селяк....

  • 001 Дръвов 27.07.2021 18:28

    Славчо най-вероятно страда от множествена склероза? (Хронично възпалително автоимунно заболяване. Едно от най-честите на централната нервна система (главния и гръбначния мозък). Засяга както млади така и по-възрастни хора. Характеризира се с плаки на демиелинизация, пръснати в бялото вещество на главния и гръбначния мозък. В местата на демиелинизация се развива глиоза при относително запазване на аксоните. Аксоните имат изолационна обвивка, наречена миелин. Тя представлява бяла мастна субстанция, обвита около нервните влакна. Миелинът е изолатор, който позволява информацията (електрическите сигнали или импулси) да се провеждат с по-голяма скорост по хода на нервното влакно. Импулсите могат да "скачат" от едно прекъсване на миелиновата обвивка наречено прищъпване на Ranvier към следващото. При множествената склероза в рамките на погрешна реакция на имунната система, тъкан, принадлежаща на организма се разпознава като чужда и се атакува като такава.) ...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Опитайте се да подобрите отношения


Опитайте се да подобрите отношения или да изгладите