Свързани новини

17.06.2021 11:38

Шоуто на Стъки в Нова е постановка, а той не може да се кандидатира за президент по Конституция

Видян 8239 пъти | Коментари 7
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Нахлуването на Стъки ("заклещен", "задушен", "лепкав", "мазен" в превод от английски) в студиото на Нова телевизия е чиста постановка. Човек не може да бъде допуснат до асансьора в сградата, ако не е в списък. Не може да влезе в студиото, ако специално не му се отвори. При това със сложен и включен микрофон. Няма дру накъв случай! Така стоят нещата, както знаем от многократните участия на хора от екипа ни в същото това предаване. По-важният въпрос е, че не може да се оставя Стъки да използва аргумент, който не съществува. Според Конституцията на България той просто няма право да се кандидатира за президент, преди да е навършил 40 години. Конституцията е ясна и категорична, не е случайно, че в нея използваната дума е „избиран”, както вече веднъж писахме, но явно някои се правят на неразбрали:
„Чл. 93.
(1) Президентът се избира пряко от избирателите за срок от пет години по ред, определен със закон.
(2) За президент може да бъде избиран български гражданин по рождение, навършил 40 години, който отговаря на условията за избиране на народен представител и е живял последните пет години в страната”.


Пламен Валентинов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 Кака Милка 17.06.2021 21:39

    Жалко че не може да се кандидатира. С тази картофена физиономия щеше да представлява България прекрасно.Представям си го как държи реч в ООН на прекрасен английски с тежък пернишки акцент и се умилавам. Сега ни остава последната надежда с Куби Пулев.А и Тюфлека е доста представителен.

  • 006 Anonimen 17.06.2021 14:17

    Сега ми е съвестно заради присмеха,с който се отнасяхме едно време към Йоло Денев...Този -Стъки-не е карикатура,той е някаква жалка картинка,човек без самооценка и реална представа за нещата.Самият факт,че се идентифицира с прякор е достатъчен,за да бъдем скептични към изявите му.

  • 005 бокотиквомразец 17.06.2021 13:35

    Колкото повече такива малоумници се изявяват по медиите ,толкова по ЗЛЕ ЗА ГРОБАРИТЕ!!!!!

  • 004 Anonimen 17.06.2021 13:19

    Изключително Гнусен, Грозен и Глупав е този Г.. Добри пари взима от някой за този маскарад.

  • 003 Anonimen 17.06.2021 12:15

    И този парапитек с членоразделна реч тръгнал Президент да става?! Както се казва големия да слезе и си прибере вересиите. Съпругата му, бивша депутатка и жена с претенции не се ли срамува от това кривокрако и просто същество Стъки?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Очаква ви продуктивен ден

Очаква ви продуктивен ден, ако успеете да организирате