Свързани новини

05.06.2021 08:06

Откриха тяло на дете в къща в Самоковско

Видян 1369 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Полицията изяснява причините за смъртта на 8-годишно дете в самоковското село Ковачевци. Детето е открито в къща в селото късно снощи, след като е получен сигнал, че е изчезнало и се издирва. Основната версия, по която работят разследващите екипи, е убийство, предаде БНР.


Има задържан за престъплението.


Екипи на "Спешна помощ" са констатирали смъртта на момиченцето.


Детето е изчезнало в петък през деня от къщата си в селото. Близките са информирали полицията и малко по-късно полицейски екипи започват да претърсват къщи в района и откриват тялото на 8-годишното момиче скрито в шкаф в къща в селото. На място са извикани медицински екипи, които установяват смъртта и започва разследване.


Основната версия, по която се работи, е, че детето е убито. Работи се с няколко души, като един от тях, на 16 години, е заподозрян за съпричастност към убийството.


Образувано е досъдебно производство по случая със смъртта на малолетното дете от село Ковачевци, съобщи по-късно окръжният прокурор на София Наталия Николова.


Момиченцето е на 8-годишна възраст, а вчера безжизненото му тяло е намерено в съседна къща след сигнал от майката, че детето го няма. Той е подаден около 20.00 часа снощи, уточни прокурор Николова, а след оперативни мероприятия на ОД на МВР-София детето е намерено мъртво няколко часа по-късно.


Към момента приключва назначената по делото аутопсия, като по първоначални данни детето е починало от задушаване.


Предполагаемият извършител е 16-годишно момче, което е задържано, а след докладване на материалите от МВР предстои прокуратурата да прецени дали да му повдигне обвинение.


Предстоят още процесуално-следствени действия, водят се и разпити, посочи прокурор Николова.


Тъй като предполагаемият извършител също е непълнолетен, наказанието му може да бъде редуцирано, ако бъде признат за виновен от съда. Разследването по случая продължава.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 05.06.2021 08:44

    Путин го е убил@

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв