Свързани новини

02.06.2021 11:22

Патриотизмът отново е на мода: Искрен Веселинов

Видян 1078 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Патриотизмът отново е на мода, има много млади хора, които се интересуват от история. Това каза за предаването Добър ден, България на Радио Фокус зам.-председателят на ВМРО-БНД Искрен Веселинов. Важно е да помним примера на героите, благодарение на които сме свободни българи, каза той по повод инициативата на ВМРО #ПомниГероите.


„За поредна година предлагаме всеки да се вгледа в квартала си за паметниците, които остават встрани от шума и тържествата, но бележат важни събития за съответната общност, свързани с борбите за освобождение. Призоваваме българите да поднесат цветя на такъв паметник и в духа на съвремието да снимат с телефона си или с фотоапарат, след което да споделят снимката в социалните мрежи с #ПомниГероите. Да изпратят снимката и на електронната поща на ВМРО, за да се включат в томбола с награди – книги за история България“, каза той.


Според Веселинов има какво да се желае, за да се постигне здравословния за държавата патриотизъм. „Българинът има нужда от единство“, добави той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 02.06.2021 12:41

    Ама вие сте на другия полюс на патриотите, опорочихте паметта на далите живота си да я има тази държава и този народ. Вие сте един лош и крадлив фалшификат. И Каракачанов, и Симеонов и най-вече селския тарикат Марешки доказаха, че са едни огромни лъжци и манипулатори и се интересуват само от далавера и лично облагодетелстване на държавната ясла!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

стрелец