Свързани новини

12.04.2021 13:04

Ще предложим кабинет, въпреки че няма шанс: ГЕРБ

Видян 3116 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Като първа политическа сила сме длъжни да предложим правителство, въпреки малките му шансове то да бъде подкрепено”, заяви Томислав Дончев на първата пресконференция на  ГЕРБ след вота. „Брифингът трябваше да се води от Бойко Борисов, но той е в серия от разговори с наши международни партньори”, уточни той.
На въпрос на bTV за кабинета, който ще предложат, Дончев отговори, че в него ще има „и приемственост, и промяна“. По думите му от ГЕРБ са готови с пълен състав на правителството, както и с предложения за председател и зам.-председател на НС. „Имайте търпение няколко дни и ще ги научите”, уточни той.
Демокрацията не може да бъде предозирана. Колкото пъти трябва да има избори, толкова. Друг е въпросът серия от краткосрочни правителства как се отразяват в дългосрочен план, аз мисля, че не се отразява добре“, коментира той поповод на евентуални предсрочни избори.
На въпрос към Даниел Митов дали е получил покана да стане премиер той отговори, че такава покана не е получавал. „Според мен лидерът на партията, спечелила изборите, трябва да е кандидат за министър-председател”, уточни той.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 мерси, не 12.04.2021 19:37

    До кога Борисов ще е кошче за боклук и ще прибира всички отпадъци и нефелни въртиопашки? Този Митов е тотално компроментиран и корумпиран, въпреки, че е оправдан от зависимата правосъдна с-ма

  • 001 Anonimen 12.04.2021 14:03

    Когато Когато Буци си замине, на майната си, в дън –земя, когато шайката загине, със разглобени телеса, дали ще можем всички дружно, Държавата да съградим? Днес справедливост ни е нужна, а не пореден сивкав дим и бъдеще за всеки –глупав, умен, тъй блатото да прекосим! Раздори, препирни се чуват. високи тонове за бъдещи дела. Избраните отново ли се глумят, припарили тъй близо да властта? Надежда има, но не си мислете, че мутрите без бой ще се дадат... Ще има бой и прът в конете, но са орисани да мрат. 12.04.2021

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.