Свързани новини

05.04.2021 18:00

Корнелия е 4-та в 25-и МИР! Мистерия с данните на най-големия 23-ти МИР-София

Видян 8499 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Корнелия Нинова изреди 5 – 6 причини за катастрофалната загуба, която причини на БСП на изборите, след като еднолично пое властта в партията в края на септември, като по нито един повод не видя вина в себе си. Интересно е на този фон да се види, че в лично оглавяваната в нея листа в 25-и МИР в София тя не е втора след Бойко Борисов, както предишния път, а е ЧЕТВЪРТА. В този работнически избирателен район, откъдето са корените на компартията, Демократична България с лидер на листата Христо Иванов изпреварва БСП за третото място. Той има 26 503 гласа срещу 24 141 на Нинова и това може да се приеме за истинска сензация. Гласовете на Борисов пък са 39 549. Втори в този район е Филип Станев - сценаристът на Слави, който взема 30 873 гласа. Данните са от ЦИК при 99,62% обработени протоколи.
Интересно е, че към 18 часа в понеделник и редакционното приключване на броя на вестника най-големият в София и България 23-ти МИР бяха обработени едва 78,90% от протоколите срещу 100% в централния 24-ти МИР. Малко по-добре бяха нещата в четвъртия най-важен район в България – Пловдив – град, където обработените изборни книжа бяха 79,10%. Там Нинова е трета с 14,87% - 15 086 гласа в половинмилионния център на Румелия – с 10 000 по-малко от оглавилия класирането там Борисов. №2 е ИТН.
БСП е 4-та в най-оспорвания и най-голям по листа 23-ти МИР с неговите 16 депутати. Проблемите там лъснаха още през нощта на изборите, когато след полунощ Мая Манолова показа записи как се пренаписват протоколи в Арена Армеец, където районната избирателна


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Денят е подходящ за пътувания или изследване на нови култури и идеи

Денят е подходящ за пътувания или изследване на нови