Свързани новини

29.03.2021 22:00

Кубрат стартира президентска кампания?

Видян 8851 пъти | Коментари 9
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Кобрата излезе с неочаквана реч във Фейсбук, която прилича на старт на кампания за изборите за държавен глава наесен. Кубрат Пулев, който месец след вота на 04.04 става на 40г. и вече може да се кандидатира за президент, представи цял манифест за текущата обстановка у нас.
"Обръщам се към Вас, уважаеми политици: Имам усещането, че Вашата битка, не е битка за справедливост! Компроматите, с които взаимно се заливате, нямат нищо общо с намирането на решения за по-доброто бъдеще на България. Не виждам нищо по-различно от ново драпане за власт и манипулативно лаене в ефир. Все неща, на които сме се нагледали, та вече чак ни се повръща”, започна обръщението си той.
„Всички Вие, които се борите за нашия глас: Стига евтини лъжи! Омръзнаха ни празните ви обещания, двуличието, безпринципните коалиции, задкулисните Ви договорки, долните Ви крадливи и алчни мераци, наглото Ви безочливо поведение.Къде Ви е достойнството бе хора, къде ви е честта, къде са Ви сърцата, къде Ви е любовта към собствения Ви народ?!”, запита Пулев.
„Самозабравихте се, изгубихте се. Толкова сте объркани, че чак болни от алчност. Хронично болни. Вие се провалихте!
Не се справихте с епидемиологичната криза и допуснахте хаос, паника и всеки да се спасява сам. Така и не успяхте да подобрите живота на вече 6-те млн. българи, а ги оставихте на самотек. Не злоупотребявайте повече с доверието и търпението на достойния български народ! Не го подлагайте на повече унижения!”,  апелира боксьорът.
„Живейте Вие с 300 лева на месец! Живот ли ще е изобщо, или оцеляване”, каза още той по адрес на политиците. 


„Уважаеми сънародници. Вярвам в мъдростта и силата на българския дух!
Не продавайте гласа си! Бъдете активни и изисквайте от тях резултати, а не


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 009 Anonimen 30.03.2021 15:26

    Ухааа!Шок и ужас!Това трябваше да го публикувате на 1-ви април,макар че не е от най-добрите шеги.Някой ни се подиграва от името на Пулев. Всъщност,това е зловещо!

  • 008 Anonimen 30.03.2021 14:41

    Сакън, не! Цар имахме, пожарникар имахме, физкултурник-лекоатлет имахме, само боксьор ни е артък!?

  • 007 Anonimen 30.03.2021 11:18

    Пулев в ролята на поредното магаре на банкянския Ганьо. Предишното - рабфак абсолвентката Цачева, не успя, магарията й лъсна дори за слепците и идиотите.

  • 006 Anonimen 30.03.2021 10:25

    Едва ли го е писал той. Преди вречме издрънка една голяма глупост - какво му забранявали при"комунизма", а тогава е бил на 5-6 години със забележката, че никъде по света не е имало комунизъм. Той е зависим, товае един трик. Вслушайте се в предизборнинте "програми"на една втръснала от "управление" партия и вижте как са събрали всички терзания на българите в едно, за да оцелеят на хранилката. Никога няма да гласувам за примитиви, ще кажа - потенциалът ми от опит, морал, образованост и култура, не ми позволяват това. Има хора, които позволяват с радост да бъдат използвани.

  • 005 ПЕНСИОНЕР 30.03.2021 09:54

    БРАВО!!! Слаб е Българският език да изразя възхищението си. Само имам една забележка.Спри с този много тежък спорт. СВИДИШ МИ СЕ !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

рак