Свързани новини

07.03.2021 19:30

Борисов погреба НС: Манолова

Видян 1764 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Парламентът беше погребан от Бойко Борисов и едноличното му управление”, заяви пред БНТ  Мая Манолова от коалицията Изправи се! Мутри вън!.


„Корумпираното му управление, което обрича българите на бедност, е най-големият проблем на България. Решението е отстраняване на Борисов от управлението и от хазната и почтена власт, която да повиши доходите на българските граждани”, категорична е тя.„30 млрд. лв. предстои да влязат в България от Европа от Фонда за възстановяване и устойчивост. Те трябва да се използват за модернизиране на икономиката, подкрепа на малкия бизнес и осигуряване европейски доходи на българските граждани. Планът, предложен от правителството, прилича на шопинг листа. Заложили са дей-ности, от които са се научили да крадат – стиропор, асфалт, бетон, тръби”, заяви още Манолова.


„Искаме изборите да са първата крачка към връщане на нормалността, почтеността и авторитета на институциите, разрушени по време на 11-годишното управление на Борисов. Стигна се до размазващата оценка на Комисията по външна политика към Сената на САЩ, че България е страна с постоянна корупция, без свобода на медиите и с политизирана съдебна система до степен, която поставя под риск върховенството на правото”, допълни Манолова. Тя подчерта, че официални представители на властта, включително зам.-министърът Георг Георгиев, си е позволил да използва език на омразата по отношение на Изправи се! Мутри вън!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 08.03.2021 08:25

    Той за това и си сложи глупавата и тъпа ПКП за да е сигурен в замисъла си. Толкова проста, нагла и невъзпитана жена, че дори не може да осъзнае колко е отчайващо положението и.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

водолей