Свързани новини

02.03.2021 09:53

Светът говори за българския модел на управление на кризата: Захариева

Видян 3775 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Със сигурност сме доста по-добре подготвени и вече говорим за възстановяване и светът говори за българския модел за управление на кризата. Балансът, който българското правителство намира между това да има мерки - да опазва живота на хората, но също така да запази работните места и икономиката". Това заяви в предаването "Денят започва" по БНТ вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева.


"В момента можем да се ваксинираме, има много ясен протокол за лечение в различни препарати. ЕС и европейските лидери успяха да се разберат за бюджета и за ясния план за възстановяване. България беше една от първите страни, която предостави плана за възстановяване, за оценка на ЕК", каза Захариева.


По думите ѝ кризата е показала, че няма държава в света, която сама да може да преодолее тази пандемия. "Безпрецедентни възможности се откриват пред държавите, това да модернизираме нашите икономики, да подпомогнем малките и средни предприятия", каза вицепремиерът.


Подготовката за изборите в чужбина е започнала отдавна заради мерките и ограниченията около пандемията. За тези избори ще бъдат открити повече секции в други държави отколкото досега, заяви външният министър Екатерина Захариева.


Екатерина Захариева заяви, че е благодарна, че отново и е гласувано доверие и оглавява листата на ГЕРБ в Пазарджик. Тя каза, че в листите ще има много познати, но и нови листа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 потресаващо дъно 02.03.2021 23:24

    Ами то, който се е овъртял около ирландската пастирка става точно толкова тъп и смешен колкото секретарката му, кухата лейка Катеринка Захариева. От нетърпимата логорея, която я е овладяла тотално, често с кикотене на най-неподходящите места и непрекъснато ъкане от патетичните и изявления изглежда, че Захариева се е взела за външен министър на Германия, а не на България

  • 002 Anonimen 02.03.2021 20:23

    Убеден съм,че права Екатерина Полувелика. Със сигурност има "български модел" за управление на кризата, както и български модел за ваксинационна кампания. Само е пропуснала да каже, че това са "модели", които другите страни категорично не приемат, тъй като са модели на хаоса и безхаберието.

  • 001 Anonimen 02.03.2021 11:09

    Ще видите колко добре управлявате криза като започна дело в Страсбург.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец

Днес може да се сблъскате с предизвикателства

Днес може да се сблъскате с предизвикателства, които