Свързани новини

01.03.2021 14:49

Заведенията отвориха, първи клиенти за обяд на 1-ви март

Видян 2750 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Заведенията в София отвориха след повече от 3 месеца втори локдаун. Те започнаха да посрещат клиенти в късната сутрин и в навечерието на традиционния за центъра бизнес обяд, както се убедихме на място в едно от предпочитаните за 19 минути места –   на бул. Витоша, срещу катедралата Света Неделя и под прозорците на главния прокурор Иван Гешев и останалите висши магистрати в Съдебната палата.


Както си е традиция, гостите се разделиха на непушачи в салона и пушачи на терасата навън в слънчевото, но не особено топло, хеле на фона на последните дни, време – температура около 10 градуса.


Цените са останали непроменени – важна информация за бъдещите клиенти, които ще се престрашат да посетят елитните заведения. Според наше гостуване и в друго от тях, за което писахме – La Casa на бул. Васил Левски на 2 крачки от Попа, котировките са точно онези, на които затвориха ресторантите на 27 ноември миналата година.


Нито собствениците, нито клиентите, които вече няма да чакат с часове разносвачите или да се задоволяват със сухоежбина във вид на пица на парче, сандвичи, бургери, хот-дози и баници, каквито през последните 3 и отгоре месеца изхранваха работещите софиянци, знаят докога ще трае това отваряне.


Всички обаче се надяват да бъде завинаги, като със затоплянето на времето и възможността хората да се хранят отвън на изнесени маси и столове, която ще се отвори още при 17-градусовите температури в четвъртък и петък, яденето на открито на практика е напълно безопасно. Което не може да се каже за опашка в някой магазин например.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

риби