01/03

Свързани новини

01.02.2021 12:12

Колко ти даде Сорос, Цецо: акция облепи централата на Цветанов

Видян 8427 пъти | Коментари 1
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

          2- метрови плакати бяха залепени на централата на Републиканци за България през уикенда. А лидерът на новата партия Цветан Цветанов сам показа в медиите колажа, в който е свързан със Сорос по един неделикатен начин. С това той реално направи реклама на атакуващата го и също нова партия БТР – България на Труда и Разума. Бившият втори в ГЕРБ обаче замълча по повод хвърлената му ръкавица и поканата за дебати, поднесена по този нестандартен начин от лидера на алтернативната политическа сила Райчо Марков.


 


ВИЖ СНИМКИ ТУК!


Потърсен за коментар от 19 минути, той казва: „Радикалната промяна, смяната на колониалната система в България ще направят хора, които са широко неизвестни до този момент.  Дразнещо е, когато износени физиономии от прехода се представят за алтернатива. Това ме подтикна да отправя тази оригинална покана за дебати на Цветанов. Чудно ми е кой плаща музиката там, защото съм наясно колко струват офисите в страната, участието в тв програми и пресата? Всички партии, с изключение на БТР, са за ЕС, НАТО и еврозоната, а голям процент от хората не са и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 01.02.2021 14:42

    А кой му плаща на Райчо?Да каже!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.