Свързани новини

21.01.2021 10:12

Пълна щуротия е гласуването по пощата: Симеонов

Видян 2136 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Според Валери Симеонов трябва да се разреши на ресторантите и кафенетата да работят до 23:30 часа, а нощните заведения да останат затворени, защото там рискът е много голям. "Не виждам смисъл в това на 4 февруари да бъдат върнати големите ученици в училище, а да не бъдат отворени ресторантите и кафенетата", каза той в предаването "Денят започва" по БНТ.


 


„В България вероятно ще отидат да гласуват 23%. Епидемията ще уплаши възрастните хора. Подвластен на своите лични амбиции, президентът взе грешно решение. Обединени патриоти  решихме, че няма никакъв смисъл от тези консултации при положение, че на тях не се обсъждаше датата. Смисълът беше Радев да се показва всеки ден по телевизията", заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов.


По темата за гласуването по пощата Симеонов беше категоричен: „Пълна щуротия!“. Той коментира, че трудно се установява адресът на лицето в чужбина, което също така би нарушило тайната на вота: „Ще поднесем мечтата на Ердоган на тепсия от Турция да гласуват и умрелите. Не трябва да правим този подарък на Турция, която има експанзионистична политика“. Според него живущите в Турция са само по документи българи: „Районният кмет на Истанбул контролира гласуването. Ние успяхме да намалим секциите до 35. По този начин намалихме от 100 000 до 20 000 гласовете от Турция като предотвратихме да има втора турска партия в парламента.“



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

рак