Свързани новини

03.12.2020 10:02

Обсебеността на Нинова от премиера може да бъде обект на дълго психологическо изследване: Дариткова

Видян 1758 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Обсебеността на Корнелия Нинова в желанието да види министър-председателя тук може да бъде обект на дълго психологическо изследване. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова в процедура по начина на водене, предаде Фокус.


"Моля ви да не допускате грубо погазване на правилника за работа на Народното събрание от народни представители, които поради системния саботаж на парламента, са запазили основни принципи на парламентаризма. Моля ви да не допускате и внушения, които за съжаление наистина има като последствие - разделение на българското общество. Ние не можем да въздействаме на институцията, която е срещу парламента, която също внушава страх и разделение", коментира още д-р Дариткова.


Тя призова политиците да са отговорни пред епидемичната ситуация, да са единни и да не внушва страх.


"Не мога да допусна, че вашите народни представители не са ви представили вчера цялата информация, която беше дадена на Комисията по здравеопазването. Не мога да допусна, че вие очаквате министър-председателят да представи контраиндикациите за ваксинопрофилактика срещу COVID.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 престъпници 03.12.2020 10:26

    Това не е НС, а сбирщина от корумпирани, неграмотни и алчни случайници. Депутатите на управляващите на чело с жена определена като ПКП от шефа си като Председател умишлено крие и пази Борисов от въпроси, които касаят всички българи, а самия той не желае и сигурно и не може да даде отговор. Като типични пионки гласуват единодушно лобистки закони за да си гушнат комисионни и да откраднат идващите милиарди от ЕС. Дано имат поне малко разсъдът за да си дадат сметка, че рано или късно ще отговарят за това безчинство

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.