Свързани новини

21.11.2020 09:41

Майката, убила децата си, призна

Видян 2812 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

          Прокуратурата обвини 32-годишната Кристина от Сандански за жестоко убийство на двете й деца. Според източници на NOVA майката е направила самопризнания. Според една от версиите, до трагедията се стигнало заради семейни проблеми. Говори се и за домашно насилие. Жертвите са деца на 3 и на 5 години.

В града все още никой не може да проумее решението на една майка да посегне на двете си невръстни деца. Кристина се намира в полицията, тя е задържана с прокурорска заповед за 72 часа, предстои прокуратурата да поиска постоянно задържане под стража.

От официалното съобщение на държавното обвинение стана ясно, че жената е обвинена за причиняване на смърт по особено мъчителен начин и с особено жестока. При огледа на местопроизшествието са иззети множество веществени доказателства, сред които два ножа и сатър, които вероятно са използвани от Кристина при извършването на престъплението.

„Жената няколко пъти се е разделяла с мъжа, след това са правили опити за събиране. Последният опит за събиране бил преди няколко дни, очевидно вчера, в късния следобед е станал поредния семеен скандал и това вероятно е отключило някакви тежки психически и социални проблеми”, обясни Атанас Стоянов, кмет на Сандански.

Според близките на мъжа обаче скандал между двамата не е имало. Те са категорични, че майката е убила децата, вследствие на психически проблеми.

„ Тежка шизофреничка, което е криено от майка й и баща й. Само шизофреник може да го направи това - разбирате ли, никой друг. Аз обвинявам най-много майка й и баща й, защото те са я крили. Тя беше затворена, не говореше, празен поглед, но майка и баща й никога не са предупредили”, обясни лелята на Георги -



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

везни