Свързани новини

14.10.2020 13:52

Засилват К19 контрола в дискотеките

Видян 2275 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Необходимо е контролът по спазване на противоепидемичните мерки да бъде засилен и в нощните клубове, и в дискотеките. Около това се обединиха министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов, директорът на СРЗИ д-р Данчо Пенчев и представители на браншовите организации в лицето на Ричард Алибегов – председател на Българската асоциация на заведенията, и Евгений Зумпалов от УС на Сдружението на заведенията в България на проведена днес среща в Министерството на здравеопазването. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването.


„Подкрепяме засилването на контрола и апелираме колегите да бъдат отговорни и да се съобразяват с мерките, за да се справим максимално бързо с тази криза. Ако има недобросъвестни, нека бъдат санкционирани. Важното е да не затваряме браншове, а да се наказват конкретните нарушители“, посочи Ричард Алибегов.


„Тъй като на много места установяваме неспазване на мерките за дистанция, дезинфекция и употреба на лични предпазни средства, в т. ч. в градския транспорт, търговски обекти, обекти с обществено предназначение и др., засилваме контрола навсякъде - както по отношение на физическите лица, така и спрямо юридическите. Компромиси няма да бъдат правени – мерките са елементарни, а от съобразяването с тях зависи как страната ни ще премине през пандемията“, коментира здравният министър.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

дева