Свързани новини

24.09.2020 17:09

Президентът да съди премира за клевета: Журналист

Видян 2361 пъти | Коментари 4
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Ако бях на мястото на Румен Радев, щях да заведа дело за клевета на Бойко Борисов”, заяви на страницата си във Фейсбук журналистът Стоян Тончев.


„Премиерът, който е съдебно удостоверен (доказан) лъжец с влязла в сила присъда, изрече, че хора на президента Радев го били ”сготвили”. Пратили някаква госпожа, когато него го няма, и тя направила снимките ”, посочи той. „Първо, как като го е нямало, след като спи на леглото?! Второ, как е преминала охраната, без да е заснета от камери и да е вписана в регистъра?!”, запита журналистът. Най-важният въпрос е: Кой пълни премиерските шкафчета с милиони евро.


Припомняме, че премиерът Бойко Борисов наистина е осъден за клевета от журналиста и евродепутат от БСП Елена Йончева. Тя спечели гражданското дело за морални вреди, което заведе срещу него. Той трябва да плати на Йончева 5000 лв. обезщетение за неимуществени вреди, които е причинил със свое публично изказване по време на предизборната кампания през 2017 г.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 25.09.2020 09:15

    Борисов 2 пъти официално е осъден за лъжи и клевети въпреки, че който не го е съдил, той не го е осъдил. По-скоро да го съди за официална психиатрична експертиза, щото на каскета не му правят впечатления кражбите и повсеместната му корупцията, поне да се знае, че ни управлява крадливо психо

  • 003 Anonimen 24.09.2020 19:11

    умрелот куче от страх бб

  • 002 Anonimen 24.09.2020 19:10

    не ритайте умрелото куче

  • 001 Велизар Енчев: Има ли сделка между Борисов и неговите рекетьори? 24.09.2020 16:28

    Измина месец от последните аудиозаписи и видеа от покоите на Борисов, които окончателно ни убедиха: Изпълнителната власт е обсебена от възможно най-неподходящия човек – СИК-аджия с език на каруцар и морал на гангстер! След такива срамни разкрития изходът е един – прокурорска намеса и оставка на премиера. Но понеже имаме бутафорна държава със статут на бандустан, обитаван от поданици и облъчван от купени медии, шкафчето с пачки и златни кюлчета бе обявено за компромат, а Борисов произведен в невинна жертва. Защо така внезапно спряха убийствените за премиера снимки, видеа и аудиозаписи? Ето една вероятна хипотеза: Записите спряха, защото целта на активното мероприятие срещу Борисов не е детронирането му от властта. Главната цел на кампанията е обектът й да бъде рекетиран и жертвата да плати на изнудвача – не милион, а стотици милиони. Парите за откупа са налице – заем след заем от чужбина, евромилиарди за пандемията, черната каса на властта, захранвана от рекетирания бизнес. Може пък плащането да е с вътрешна концесия за 30 години или гигантска външна сделка – дали за оръжие, дали за газ, дали за АЕЦ... Изобщо не е изключено Борисов да е получил препоръчано писмо от неизвестен подател. И то да съдържа нови, ужасяващи за него видеозаписи със заплашителни послания. Едно от които звучи така: Ти си ни в ръцете и можем да те унищожим политически! А защо не и физически, след като те снимаме в спящо състояние... Логиката на рекета боде очите ни: Ако собственикът на записите искаше главата на Борисов, падане на правителството и предсрочни избори, той щеше да пусне още уличаващи записи. Защото шпиониралите в Боянската резиденция не са вършали еднократно и куфарът им с касети, флашки и дискове вероятно е добре зареден. Но тъй като целта на изнудването не е политическа, а търговска, изтичането на записи секна. Изглежда сделката е договорена. Или поне така изглежда.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

рак