Свързани новини

01.09.2020 09:00

2 септември носи промяна и развръзка до декември: свръхнапрегнат период на конфликти за нас и целия свят, прогнозира Мира Кунева

Видян 19629 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

      След като в последното си интервю за 19 минути от май прогнозира с огромна точност оставките в правителството и вълненията в обществото, астрологът Мира Кунева разказва какво предстои на България и света в следващите 4 месеца, които ще бъдат огромно предизвикателство заради силните напрежения между планетите. Септември ще бъде най-бурният месец:

В миналата си прогноза пред 19 минути предвидихте с голяма точност онова, което предстоеше да ни донесат поредицата затъмнения...  

Да, а на 2 септември имаме пълнолуние с Уран – в астрологията това е знак за кулминация, развръзка, носи изненади, динамични събития с ефект до 1 седмица. От 1 до 5 септември пък съществува напрегната конфигурация на Венера, Марс и Сатурн – изключително много емоции ще се отключат. Да се надяваме на благоприятни за България развития, защото септември е особен месец. Напрегнат за държавата и за света.

19’ преди седмици предупреди за идването на ретрограден Марс при също така ретроградни най-силните планети Юпитер и Сатурн, както и на други по-малки. Какво очаквате от 10 септември, когато това ще стане?


Ретроградният Марс отключва изключително много гняв, злоба, лоши чувства. Хората се усещат блокирани и дори най-кротките не искат повече да търпят. Марс остава ретрограден от 10 септември до 13 ноември, но ще влияе негативно до декември. Което значи, че има реална опасност от военни конфликти. Защо? Марс в Овен е нещо страшно – планетата воин се намира в своята зодия. Тя е много агресивна. До януари Марс прави напрегнати аспекти със Сатурн, Плутон и Юпитер, което пък значи корупционни скандали, проблеми пред икономиката, сблъсък с властта. В астрологията се смята, че такива периоди са свързани с въставане срещу статуквото, срещу управлението – локално и глобално, но и дават импулс за обновление. Навсякъде по света и у нас. Марс в квадратура със Сатурн е олицетворение на желанието за разрушаване на статуквото. Промените ще бъдат бавни. Казахме, че започнаха още през юни - юли, ще се разиграват поне до януари 2021 г. При това нека да имаме предвид, че Сатурн е в Козирог – също е в своята зодия, също е в трон. Това прави стихията още по-мощна.

Точна дата ли е стартът на тази астростихия или е период?


7 - 17 септември е изключително тежък период: има желание за промени, ала всичко е спряло. На 13 септември Юпитер, който както казахте в момента е ретрограден, става директен. Но в последните дни, в които е ретрограден, като се събере с ретроградния Марс, прави колосално напрежение. За всички е добре да внимават с решенията си и с отношенията си, с онова, което говорят и което искат и изискват. И не е само това. От 10 до 17 септември Слънцето е в напрегнати квадратури с Луната – това е сигнал за начало на големи геополитически промени, които повлияват на големи групи хора.

 

Само в тези десетина дни ли от 7 до 17 ли ще има сътресения?


 

Краят на месеца също е изключително напрегнат, защото на 29 септември Сатурн – планетата на властта, преминава в директно движение. От 19-и започва страшно забавяне, спиране на всичко, свързано с държавната администрация – решения, документи, разрешителни. 21 - 29 е пиковият период на застиване и замръзване. Долавяме, че Плутон в този момент също е


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 О С Т А В К А и З А Т В О Р!!! 02.09.2020 09:07

    На живо https://live.bstv.bg/ БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ О С Т А В К А и З А Т В О Р!!!

  • 002 Anonimen 02.09.2020 09:03

    Сбогом ГЕРБ-пробойни светят! Сбогом ГЕРБ-разбита чета! Сбогом ГЕРБ- тъга, печал… Сбогом ГЕРБ-разжалван крал.

  • 001 Anonimen 02.09.2020 08:30

    банка за стволови клетки https://www.future-health.bg/

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес ще се чувствате бодри и готови за подвизи

Днес ще се чувствате бодри и готови за подвизи.