Свързани новини

06.05.2020 15:45

Полит. промени, пукане на балони и конфликти като 9/11 от идващото слънчево затъмнение за 3,5 г. напред: Мира Кунева

Видян 13994 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Известният астролог Мира Кунева избра 19 минути, за да предупреди, че се задават огромни промени за политиката, финансите и живота на всички ни с идващото слънчево затъмнение – звездите са като преди 11.09.2001 г. Тя беше предизвикана от статията ни за прогнозите на американската си колега Сюзан Милър за 5-те ретроградни планети , които се изправят пред нас. В комбинация със слънчевото затъмнение, когато всички вече ще обърнат ход, за да драматизират още положението и неговото влияние ще продължи 3,5 години напред, разказва Кунева в уникално интервю за 19 минути.

 

-       Още в предишното ни интервю споменахте слънчевите затъмнения, но тогава говорихме повече за планетите и коронавируса, който според разположението им трябва да изчезне от юни. Но нека сега се спрем именно на затъмненията, защото тази година се оказва доста специална в това отношение...


-       2020 година е много интересна и е истинско предизвикателство, защото има 6 затъмнения - слънчеви и лунни. Първото, което вече споменахме в миналото интервю беше на 10 януари и донесе избухването на коронавируса в комбинация със съвпада на планетата на епидемиите Плутон и царствения Юпитер. От древността хората са разглеждали затъмненията като знак за бедствия, войни, страхували са се от тях. Днес считаме, че те дават големи промени: добри и лоши. Трябва да се знае, че не са еднакво силни. Има си категория, която определя интензитета на затъмнението. За да разберете за какво говоря, ще напомня 21 август 2017 - великото американско затъмнение. Наричаме го така, защото сянката му падаше чисто астрономически точно върху САЩ. Тогава започна поредица от природни бедствия там – урагани, горски пожари, рекордно високи температури. Можем да се върнем и към 19 ноември 2002 – затъмнението тогава пада върху Венера и Меркурий над Китай – тогава търгва САРС 1, коронавирусът е наричан от учените САРС 2.

-       Какво затъмнение идва към нас сега?

-       На 21 юни има много силно слънчево затъмнение. Пада се в 0 градуса на знака Рак. В нулевите градуси на кардиналните знаци: Рак, Везни, Козирог и Овен, нещата винаги са свързани с криза, с големи промени, с динамика в


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 01.09.2020 22:51

    ИНТЕРАСНА ПРОГНОЗА

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци