Свързани новини

20.08.2020 20:39

Прокуратурата съобщи за убийството на 400 декоративни рибки

Видян 1429 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Софийската районна прокуратура обяви, че е предала на съд обвиняем, който е убил 400 декоративни рибки. Държавното обвинение разказва тъжната, но значима история с В.В., който вдигнал невероятен селяндурски скандал в магазин в "Люлин", където работела жена му, пише Медиапул. От крамолите между двамата партньори пострадали невинните рибки.


Предисторията е с един гневен мъж от "Люлин", който често имал финансови спорове с жената. Както често се случва в много семейства, извор на напрежението била издръжката на двете им деца, става ясно от съобщението на прокуратурата.


Чашата на търпението за В.В. преляла в деня, в който той многократно звънял по телефона на жена си, за да ѝ иска пари. Тъй като не могли да постигнат консенсус, обвиняемият решил да отиде до работното ѝ място, за да продължат дискусиите. За да има по-сериозни аргументи, той взел със себе си голям френски гаечен ключ (метален).


Пристигайки в магазина, В.В. нанесъл множество удари с металния ключ по бюрото, разположено в касовата зона на магазина, като унищожил скенера и терминала за плащане с карти.


Жената се опитала да изведе ядосания си мъж извън магазина, но той бил твърдо решен да ѝ предаде всичките си аргументи. Така се насочил към зоната с аквариумите. Обвиняемият строшил пет от тях.


"В резултат от нанесените удари аквариумите се счупили и намиращите се в тях 400 броя декоративни рибки погинали", пише прокуратурата. Общата стойност на нанесените щети е за 1810 лева.


 Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак