Свързани новини

27.07.2020 15:07

ГЕРБ даде заден за Росенец

Видян 2057 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Да бъде оттеглено решението, от месец април т.г., относно одобряване и изменение на ПУП на територията на лесопарк Росенец, предлагат в извънредна докладна записка председателят на ОС – Бургас проф. Севдалина Турманова и шефовете на постоянни комисии от ГЕРБ в местния парламент.


„Въпреки обществените ползи, бяха направени некоректни политически внушения, което доведе до изопачаване на истината и реалните мотиви за решенията на ОС. С цел да се нагнети обществено недоволство и във вреда на обществения интерес, фактите се представяха превратно, лансираха се неверни твърдения, че общината се е разделила със своя собственост в полза на частни лица. Така се подмени истинския смисъл на взетите решения”, мотивират се вносителите на докладната записка. Те обръщат внимание, че бяха подадени няколко жалби в съда, по които са образувани две съдебни производства. Те правят невъзможно изпълнението на взетите решения – нито ще се осигури безвъзмездно финансиране чрез ПУДООС, нито санитарно-охранителна зона за националния обект.


„В резултат на това се стигна до напрежение и разделение в обществото. Ние, като общински съветници смятаме, че нито един акт няма смисъл, ако той не получава безспорна обществена подкрепа, независимо от ползите, които ще донесе за обществото”, завършват общинските съветници от ГЕРБ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 28.07.2020 08:57

    Корумпирани гербери на чело с кмета Д.Николов, обслужващи мафията и престъпниците. За това ли си го избраха бургазлии, да търсят наказателна отговорност за работа срещу обществ.интереси

  • 001 Anonimen 27.07.2020 17:15

    Ние, като общински съветници смятаме, че нито един акт няма смисъл, ако той не получава безспорна обществена подкрепа-ВИЕ ИЗРОДИ ,ПИТАХТЕ ЛИ ПРЕДИ РЕШЕНИЕТО,БУРГАЗЛИИ ДАЛИ СА СЪГЛАСНИ,а?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.