Свързани новини

18.07.2020 07:37

Какво доказват тези снимки, видеа? Това са медийни внушения: Министър Сачева

Видян 5427 пъти | Коментари 12
Гласували 2 рейтинг: 2.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Социалният министър Деница Сачева защити премиера Бойко Борисов дни преди в парламента да бъде гласуван внесеният от БСП вот на недоверие към правителството заради корупцията. В отговор на въпрос на водещия на предаването "Панорама" по БНТ как управляващите ще се защитят по време на дебатите в парламента на фона на появилите си снимки и видеозапис от спалнята на премиера, в които се вижда нощното му шкафче, пълно с пачки и злато, тя отвърна: "Какво доказват тези снимки, видеа? Това са медийни внушения. Ако във вашата спалня влязат и вас ви няма в дома ви, и на вашето легло има пачка с пари, какво би доказало това? Нека да говорим за корупцията с факти и числа". Самият Борисов вчера заяви, че снимките и видеозаписът са монтирани и "аранжирани", изтъкна, че се вижда, че живее като аскет и добави, че само с "диаманти още не са го ръсили, докато спи".


Неизбежно е да чуем гласа на хората, които имат справедливи искания, неизбежно е да чуем гласа на младите. Но също така е неизбежно да дадем много ясен отпор на всички онези, които имат антиевропейска риторика, слагат бесила и зоват към размирици. Това каза в предаването "Панорама" по БНТ министърът на труда и социалната политика Деница Сачева в отговор на въпрос дали е неизбежно правителството да отстъпи пред исканията на протестиращите за оставка.


Нямаме никакъв страх от служебно правителство, става дума за отговорност. В случая не се пази правителството, а работещият парламент. България трябва да има работещ парламент заради ситуацията с кризата с коронавируса. Без работещ парламент не може да приемем нов бюджет и да се увеличат пенсиите. Нас служебен кабинет не ни плаши, но плашещо е да влезем в окото на кризата без работещ парламент, подчерта социалният министър.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 012 ОПГ ГЕРБ “ Групировка за Екстремно Разграбване на Булгаристан“ 18.07.2020 15:45

    Не може да сте забравили как тия ни внушаваха, че у нас нямало корупция, а имало само УСУЩАНЕ за такава !!! Дай Боже всекиму в спалнята такива "медийни внушения", каза братовчедката на "простата кърджалийска вид мъжки характер"…

  • 011 Anonimen 18.07.2020 15:38

    ОПГ ГЕРБ “ Групировка за Екстремно Разграбване на Булгаристан“

  • 010 Последни новини: ВИДЕО 18.07.2020 15:32

    Яки батки от „Делта гард“ не пуснаха БОЕЦ да влезе в „Осемте джуджета“ Гардовете на ”Делта гард” не пуснаха Георгиев в заведението Източник: Фейсбук Яки батки, напомнящи на мутрите от 90-те години на миналия век, не пуснаха хора от гражданско сдружение БОЕЦ да влязат в ресторант „Осемте джуджета“. Това се вижда от видео, което лидерът на организацията Георги Георгиев разпространи днес. „Искаме да намерим Пепи Еврото и да му зададем няколко въпроса“, обясни за намеренията си пред камерата Георгиев. Още щом се насочи към заведението, няколко здравеняци с емблеми на охранителна фирма „Делта гард“ буквално ги заобиколиха. Част от охранителите останаха в гръб на представителите на БОЕЦ, а други се изправиха пред входа на заведението. От прозорците се видя, че вътре има хора и то работи. Един от охранителите обясни на Георги Георгиев, че заведението не работи и не може да се влезе, защото не работи. Уточни още, че Пепи Еврото не е вътре. Георгиев се зарече, че ще продължи да го издирва. Вижте още снимки от мястото, както и видеото: https://www.facebook.com/gdboec/videos/719502768627351/?t=0

  • 009 Anonimen 18.07.2020 14:49

    "Ако във вашата спалня влязат и вас ви няма в дома ви, и на вашето легло има пачка с пари, какво би доказало това? "каза Сачева. Стрино Сачева, в нашата спалня на обикновен гражданин може да влезе всеки уличен крадец, да я обере, да ни изнасили, набие,даже да сложи вътре и труп на човек и т.н. НО: това е спалята на премиера в сграда, охранявана строго от НСО. Та значи според теб всеки може да влиза в спалнята на премиера. Тогава правим обосновано предположение, че ти си била тази, дето е влизала и слагала компрометиращите 500еврови пачки.Тези разсъждения следват от твоите празни мисли на министърка.

  • 008 Това са медийни внушения... 18.07.2020 14:35

    „Ако бих сложил нещо в устата TИ, то щеше да е точно това изречение.” Чарли Шийн, Anger Management, SO2.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е меко казано странно

Настроението ви ще е меко казано странно. Не бъдете