Свързани новини

06.07.2020 15:39

Борисов, Нинова и Карадайъ да оттеглят предложенията си за членове на КЕВР: Мая

Видян 2773 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Време е за операция „чисти ръце“ по отношение на регулаторите. Борисов, Нинова и Карадайъ да оттеглят и да не правят партийни предложения за членове на КЕВР. Да има истинско, честно състезание и прозрачност при избора на председател на КЕВР. Време е регулаторите да спрат да бъдат клонове на партийни централи.
Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова във видео на живо във Фейсбук, след като стана ясно, че ГЕРБ са оттеглили предложението си за председател на КЕВР в лицето на Пламен Младеновски.
Днес е хубав ден за българската демокрация и за българските потребители. ГЕРБ оттеглиха единствената кандидатура за председател на КЕВР. Този, за когото специално промениха Закона за енергетиката, тъй като той нямаше изискуемия 10-годишен професионален стаж. Те промениха закона, така че и пет години професионален опит да са достатъчни за шеф на КЕВР. От „Изправи се.БГ“ алармирахме още преди месец, когато променяха закона, че това се прави специално за П.М., припомни Манолова.
Призовавам след оттеглянето на предложението на ГЕРБ за председател на КЕВР, депутатите от ГЕРБ, БСП и ДПС да оттеглят и другите кандидатури, защото това са партийни назначения. Те са били


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и