Свързани новини

05.07.2020 09:08

Вадя супер свидетел: Божков

Видян 4122 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Скоро ще покажа свидетел, когото не могат да накарат да замълчи”, заяви на страницата си във Фейсбук бившият хазартен бос Васил Божков.
"Страхът на управляващата хунта расте.
Бойко Борисов. и Владислав Горанов използват предания си "инструмент", за да се опитат да "заличат" свидетелите на престъпленията им. Подхвърляне на фалшиви доказателства, вменяване на несъществуващи обвързаности и тормоз над невинни хора и семейства им са познатите им методи за натиск и всяване на страх", посочи бизнесменът.  "Не могат обаче да заглушат фактите”, заклчючи той.
В поста му пак има картинка как дал 67 млн. на Борисов и Горанов. От снимката на премиера излиза дълга ръка, която зачерква фигурки на хора, над които пише свидетели.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen читатель 05.07.2020 15:17

    По-рано днес пиарът на премиера Севдалина Арнаудова внезапно се обърна към Борисов: "Г-н премиер, един дрон ни следи!" Предупреждението й дойде докато двамата се возеха в премиерския джип, в който бяха още бургаският кмет Димитър Николов, екоминистърът Емил Димитров, и зам.-министърът в МРРБ Николай Нанков. "Радев!", отсече уверено премиерът. После обаче се оказа, че дронът е на един от работниците на пътя. Както твърди народното поверие: видиш ли президентския дрон, ще имаш пълно чекмедже с златни кюлчета и пачки с банкноти от 500 евро. http://afera.bg/wp-content/uploads/2020/07/PARI88907.jpg http://afera.bg/wp-content/uploads/2020/07/PA4KI73.jpg

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.