Свързани новини

25.06.2020 17:36

Прокуратурата натиска НАП: Божков

Видян 1832 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„През последните месеци Прокуратурата оказва непрекъснат натиск върху служителите на НАП”, заяви във Фейсбук издирвания бзинесмен Васил Божков. Постът му е илюстриран със снимки, на които прокурор Ангел Кънев излиза от сградата на агенцията. Според бившия хазартен бос  те са му пратени от симпатизант.


„Наблюдаващият прокурор на голяма част от делата ми Ангел Кънев ежеседмично изисква от НАП погазване на закона и престъпни действия. Същият за когото се твърди, че е разпитал Бойко Борисов, Менда Стоянова и Владислав Горанов (2 пъти) може да отговори кой дирижира тези действия. А кой може да разпореди на Горанов си отговорите сами”, подчерта той. „Резултатът е десетки нарушения на законите. Заплахи. Грабеж”,  констатира бившият хазартен бос.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 25.06.2020 23:47

    ...заяви във Фейсбук издирвания бизнесмен Васил Божков.Толкова е издирван, че даже Интерпол НЕ го издирва.Издирва го само една шайка, за да му запуши устата, да не се разбере колко милиона е платил като "такса спокойствие" на шайката.

  • 001 Anonimen 25.06.2020 22:09

    Задължително и наложително е да се приеме закон виновните за осъдителните присъди в Страстбург да си плащат от личните средства, а не крадения и мачкан народ да им плаща корупционните схеми, далавери и политически игрички

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

козирог