Свързани новини

06.07.2020 09:23

Моето шкафче е празно: Радев

Видян 2409 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


”Аз общувам с този бизнес, който произвежда, който изнася и пълни хазната”, заяви президентът Румен Радев в спортната база Белмекен. Коментарът на държавния глава  е отговор на изявлението на премиера Борисов Борисов, който обяви, че „няма нищо лошо и укоримо премиер, президент, представители на властта, да се срещат с бизнеса”.
„Гледахме поредния скеч на премиера, който се опита да постави знак за равенство между неговите и моите отношения с бизнеса. Държа да подчертая, че тези отношения са коренно различни”, посочи на свой ред Радев.
"Никой бизнесмен не ме е упрекнал в рекет и корупция. Знаете чий пиар е ходил всеки месец в офиса на господин Божков, уж за да отказва нещо си”, добави президентът.
Моето шкафче е празно и аз не режа лентички на прескъпи строителни обекти, които започват да се разпадат още със самото помпозно откриване",  подчерта държавният глава.
„Аз не общувам с тези, които празнят хазната със скандални обществени поръчки, където основният диспечер на порциите е премиерът”, добави още той.

В събота Радев посети високопланинската база Белмекен, свързано с инициативата Спортувай с президента, за да види при какви условия се подготвят елитните ни състезатели. Базата е под карантина и за да влезе някой вътре, трябва да има направен PCR-тест. Такъв е направил и президентът и резултатът е отрицателен.
 Радев призова да пазим планините си, „защото те са извор на здраве”.


"След като съсипахме сами морето си, виждате, че метастазите на алчността, на злоупотребите вече пълзят и към планината", заяви Радев. Държавният глава обясни, че с тези думи визира това, което става край Рилските езера.
„Багерите не се посвениха да се качат и там. Една красота, която е на милиони години, няма нужда някой тепърва да ни я преоткрива и да ни я показва. Трябва да бъдем непримирими към всички посегателства към нашата природа", посочи той.
Според него личните интереси надделяват над обществените и пред очите на хората най-безсрамно се лее нов бетон, а това трябва да спре.


 Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и