Свързани новини

23.06.2020 17:00

Ето лукса за до 736 лв./нощ на Мутафчийски, на когото плащаме 11 000 лв./мес.+ 1 446 лв. осигуровки върху тях

Видян 27914 пъти | Коментари 9
Гласували 25 рейтинг: 3.9600
много слаба слаба добра много добра страхотна


      Ето го курорта с „лукс” още в името си  Blue Carpet Luxury Suites в Гърция, където според медиите отдъхва ген. Мутафчийски . Цените на стаите там според гледката и други екстри варират до 736 лв., като най - евтините са 461 лв. с отстъпката на booking.com, а при предплащане накуп могат да се вземат за 351 лв. С двойно по-голям от редовите българи годишен отпуск и с възнаграждение от 131 691 лв. годишно или 10 974,25 лв. месечно, което е декларирал, шефът на НОЩ може да си позволи разкошна ваканция на първа линия в Халкидики. А според изследванията на Тренд 2/3 от българите нямат възможност да почиват дори на най-евтините места у нас. Но пък като данъкоплатци му поемат още 1 446 лв. социални и здравни осигуровки месечно, пресмятат счетоводители. Общо генералът струва на народа 12 420, 25 лв. месечно. 149 043 годишно.


 


 ВИЖ СНИМКИ ТУК!


 


Първо да се потопим в райското кътче, после ще поговорим сериозно за някои липси в декларацията на ген. Мутафчийски, който май доста преждевременно беше обявен за спасител, пред КПКОНПИ.


 Blue Carpet Luxury Suites е в Пефкохори и е прочут с прекрасните си морски гледки. Оттам и името Син килим. Откритият басейн е заобиколен от грижливо поддържаните градини на ВИП-комплекса с частен плаж. Известна е също богатата закуска, която домакините наричат „превъзходна” и „ненадмината” и средиземноморската кухня на туристическото място. То предлага само нощувки, нощувки със закуски и/или вечери, пълен пансион, ол-инклузив и ултра – ол-инклузив, затова и цената на стаята варира повече от 2 пъти. Освен климатик и плосък екран, сейф и всички други задължителни за класата удобства, луксозните апартаменти за почивка предлагат и машини  Nespresso.
Някои апартаменти имат дори частни мини басейни за по-първите ВИП гости!
За другите шезлонгите и чадърите естествено са безплатни и без 8 лв. за кафе, както е у нас, а във водата няма фекалии, които превърнаха нашето Черно море в кафяво този сезон.
Най-близкото селце е на 4 км, а баровският курорт Sani е на 27 kм.  Персоналът говори много езици, в това число български, тъй като много от гостите са именно от нашата страна. Има и от другите балкански държави, главно Румъния и Сърбия, но също се срещат англичани и други западноевропейци.
Като директор на държавна болница, а не-богат на този пост няма дори и



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 008 До 006 24.06.2020 17:46

    Вярно е. Сосиете Дженерал приключи дейност в България и ДСК и Експрес банк се сливат. Клиентите на Експрес банк вече имаме нова "привилегия" , да плащаме такса за теглене от банкомат собственост на банката, до сега бяхме лишени от нея. Закриват дебитни карти валидни още 1-2 години за да си вземеш нова ,която ще донесе незнайно какви нови "привилегии".

  • 007 Anonimen 24.06.2020 09:41

    И погребалния агент се е омазал яко!!!

  • 006 Anonimen 24.06.2020 08:44

    Срамно е, че има такива алчни лекари! Но още по срмно е, че живеем в държава, управлявана от простаци, наследници на дедите си селяните от кошарите, станали партизански комунистически мародери. Цялата ситуация в България прилича на управлението на Камбоджа от хората на Пол Пот( прост, който толерира простите като него, а другите - под ножа)

  • 005 Anonimen 24.06.2020 07:07

    Бай дъ уей, вярно ли е, че ДСК и Експрес банк се сливат в една банка?

  • 004 Anonimen 24.06.2020 07:03

    На този гьонсурат, like a surgeon-дженерал мястото за почивка е в едно малко по ограничено пространство.

RSS

Най-нови

Кирил Десподов

Кирил Десподов отново е Футболист №1 на България

За четвърти път Кирил Десподов стана ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

везни