Свързани новини

16.06.2020 11:12

БСП не може да е патерица на ГЕРБ: Нинова

Видян 2948 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

         Въпреки съпротивата в последните четири години срещу прекия избор, такъв ще има. Това беше моя основна цел за реформа в партият.. Убедено твърдя,че властта трябва да се даде на членовете на партията.Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред БТВ. По думите й това е важното решение за БСП от проведеното заседание на Националния съвет на партията.

Другато важна тема е по повод различните мнения за това как партията да влезе във властта и с кого да управлява. „Едната тенденция – да сме опозиция и да търсим алтернатива на модела на управление. Аз съм за тази идея. Другата линия беше да се търси начин за общо управление с ГЕРБ, което през годините имаше различни проявления – предложения към мен да бъда председател на парламента, за министерски постове и други.

Тя припомни, че по време на пленума е предложила доклад, в който се дава критична оценка за ГЕРБ: „Предложих действия, които да се изразяват в национална подписка и внасяне на вот на недоверие през септември. Да организираме подписката, да събудим у хората енергия, да ги освободим от страховете, да им дадем надежда за алтернатива. Да се съберем всички и да кажем, че това управление не може да продължава повече по този начин." Тя обърна внимание, че докладът е бил отхвърлен, а предложението на Янаки Стоилов  за протести – също. „Срещу това, много изненадващо, Сергей Станишев предложи да проведем кръгла маса с ГЕРБ”, подчерта тя.

„БСП е партия на колективните си органи и на най-висшите органи ние сме дали своята цел и оценка- опозиция, изграждане на алтернатива, влизане на БСП през парадния вход, честно, със спечелване на избори и доверието на хората, а не през задния вход – като патерица на друга партия”, категорична е Нинова. По думите й


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 кк 17.06.2020 11:09

    И в никакъв случай не ставайте!Дръжте здраво позициите си!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

козирог