Свързани новини

25.05.2020 15:35

Корона до 29.05, криза до ноември’21: удивителната прогноза от 22.08.2019 на Ананд

Видян 19260 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


На 22 август 2019 г. в своя канал в YouTube 14-годишният Абигя Ананд предсказа с удивителна точност епидемията от коронавирус, която ще доведе и нова глобална икономическа криза.

За пандемията той сложи срок от ноември 2019 год., пик на 31 март 2020 г. и достигане на било през април 2020 г. На 29 май здравословно започваме да излизаме от трудния период и да управляваме процеса, предсказа още детето – чудо миналото лято в удивителното си астрологично тълкувание на хода на планетите. То разказа дори за невижданите мерки за дистанциране  във видеото. Според неговото тогавашно мнение това е карма – тоест, наказание, което сме заслужили с поведението си. Той също така смята още тогава, че гледането на телевизия в такива ситуации разболява повече – така предвиди и глобалната инфодемия, за която 19 минути неведнъж писа.

Също като интервюираната от нас кралица на българската астрология Мира Кунева, Ананд предупреждава за неприятното слънчево затъмнение на 21 юни. Според момчето дори не е желателно да излизаме от домовете си на тази дата.

Ананд се прочу официално още като 7-годишен, след като даде интервю в авторитетния Индиан Таймс през 2013 г. Оттогава той предсказва с невероятна точност цените на златото и среброто. Прогнозира и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 25.05.2020 23:12

    Кака Милка от село Джулюнаци,тулбухинска Околия, ми заФчера казА заФчера,е МаК Брама Путра Майна от щата Юлар-Пърдеж,ИндЯ,е казАл по талавизиьона,че некАде до около кЪде 2034-та Сички българи щели А станат мелеЯрдери,разбириши.Щото до тогава Регьон Бългерия щел,разбириши, да наброява по популейчън само точно 19 и 1/3 човекопримати и Сичките Щели да се заформат кат мелеярдери!На човек щтели да се падат по около 129,847 панелни и от солидна тухла апартЪменти,мезономети и тризоно Мети,разбириши.А паянтовите клошарни псотройки на биФшите вилидж пипали нЕмало да влазят въф статистическите оДметки. А когато планетата Проскима ,щела да се срешнела с планетата АндроМета некЪде около 32 ФеФруари,2021 година на астронооптическо време около кЪде 25,15 часа сутрината и задминавайки репро-преградния МерКУРий и сичката останала паплач от комеДи и планеДи въф Млечната Магистрала,построЕна от ГЕРП,разбириши,и шело да потече меТ и мАсло,от СекАде разбириши......

  • 001 Anonimen 25.05.2020 19:55

    Подир дъжд качулка....

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

везни