Свързани новини

20.05.2020 14:19

49% ЗА Мангъров, но 86% ЗА мерките: лъжите на Галъп, които са прозрачни

Видян 8057 пъти | Коментари 7
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Според НЕпредставително телефонно проучване на Галъп, при приет закон, официализиращ подслушването "86% от българите смятат, че България се справя сравнително добре, което потвърждава, че действията на щаба и правителството са оценени високо". В същото време 49% от анкетираните са ЗА Мангъров, който подлага на унищожителна критика именно тези действия. От което излиза, че повечето, които одобряват Мангъров, одобряват "мерките" на щаба и правителството, което просто няма как да бъде вярно, защото двете гледни точки просто се изключват. Освен, ако Галъп не обвинява съществена част от българския народ, че има шизофрения: раздвоения на личността.


Напомняме, че според Алфа рисърч 51% от българите имат спад или загуба на доходи, което допълнително поставя под съмнение подкрепата за партията, правителството, генералите и т.нар. мерки, които в икономическата си част са само пожелателни - реално под 1,5% от фирмите влязоха в мерките 60/40, а осигурителният доход, който показват е под минималната заплата, при положение, че вътре има държавни и общински предприятия, както и футболни клубове.


Освен това, ако 86% смятат, че България "се справя сравнително добре", това не означава, че подкрепят правителството, а че просто САМО ЗАРАДИ КЪСМЕТ, коронавирусът ни подмина. Разликата е точно тази, защото мерки, същите като нашите, при това от същата дата взе Белгия, а това е страната с най-висока смъртност в ЕС, НЕ Е ШВЕЦИЯ, както днес лъжат проправителствените медии. Ген. Мутафчийски, който олицетворява щаба според Галъп е подкрепян от 70% от българите, а недоверието към него е 26%. От което излиза, че 23% от феновете на Мангъров са ЗА генерала, което е тотален абсурд и лесно показва, че числата на Галъп са тотална манипулация и недотам умна пропаганда. Стига и разходка из София днес, за да се види, че не повече от 10% от хората носят някакви маски на брадичката си, като са оставили носа и устата си свободни, а 1% са опаковали лицата си с тях.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 20.05.2020 21:59

    Поредното платено от ГЕРБ "проучване" което се опитва да противопостави слугинажа към Тиквата и науката медицина.

  • 005 /Бечо 20.05.2020 16:19

    Кръга на приятелите на първите двама се изчепва със самите тях - единият е втори, а другият първи, така сметките им излизат.

  • 004 Anonimen 20.05.2020 16:16

    Това ще да е платено от хунтата изследване!Искрено забрадените са за Муфтаджийски, а не отбиващите номер.Цялата дейност на хунтата покрай измисления вирус е да отклони вниманието от далаверите си и да посегне на елементарната свобода на населението. Друг е въпроса ,че бедния човек не е истински свободен.

  • 003 ГЕРБО 20.05.2020 16:05

    Бате Гнойко не ви ли е ясен?

  • 002 Anonimen 20.05.2020 15:35

    Петров, приятеляю,от моите приятели всеки първи директно си го псува!

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби