Свързани новини

20.05.2020 14:19

49% ЗА Мангъров, но 86% ЗА мерките: лъжите на Галъп, които са прозрачни

Видян 8592 пъти | Коментари 7
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Според НЕпредставително телефонно проучване на Галъп, при приет закон, официализиращ подслушването "86% от българите смятат, че България се справя сравнително добре, което потвърждава, че действията на щаба и правителството са оценени високо". В същото време 49% от анкетираните са ЗА Мангъров, който подлага на унищожителна критика именно тези действия. От което излиза, че повечето, които одобряват Мангъров, одобряват "мерките" на щаба и правителството, което просто няма как да бъде вярно, защото двете гледни точки просто се изключват. Освен, ако Галъп не обвинява съществена част от българския народ, че има шизофрения: раздвоения на личността.


Напомняме, че според Алфа рисърч 51% от българите имат спад или загуба на доходи, което допълнително поставя под съмнение подкрепата за партията, правителството, генералите и т.нар. мерки, които в икономическата си част са само пожелателни - реално под 1,5% от фирмите влязоха в мерките 60/40, а осигурителният доход, който показват е под минималната заплата, при положение, че вътре има държавни и общински предприятия, както и футболни клубове.


Освен това, ако 86% смятат, че България "се справя сравнително добре", това не означава, че подкрепят правителството, а че просто САМО ЗАРАДИ КЪСМЕТ, коронавирусът ни подмина. Разликата е точно тази, защото мерки, същите като нашите, при това от същата дата взе Белгия, а това е страната с най-висока смъртност в ЕС, НЕ Е ШВЕЦИЯ, както днес лъжат проправителствените медии. Ген. Мутафчийски, който олицетворява щаба според Галъп е подкрепян от 70% от българите, а недоверието към него е 26%. От което излиза, че 23% от феновете на Мангъров са ЗА генерала, което е тотален абсурд и лесно показва, че числата на Галъп са тотална манипулация и недотам умна пропаганда. Стига и разходка из София днес, за да се види, че не повече от 10% от хората носят някакви маски на брадичката си, като са оставили носа и устата си свободни, а 1% са опаковали лицата си с тях.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 20.05.2020 21:59

    Поредното платено от ГЕРБ "проучване" което се опитва да противопостави слугинажа към Тиквата и науката медицина.

  • 005 /Бечо 20.05.2020 16:19

    Кръга на приятелите на първите двама се изчепва със самите тях - единият е втори, а другият първи, така сметките им излизат.

  • 004 Anonimen 20.05.2020 16:16

    Това ще да е платено от хунтата изследване!Искрено забрадените са за Муфтаджийски, а не отбиващите номер.Цялата дейност на хунтата покрай измисления вирус е да отклони вниманието от далаверите си и да посегне на елементарната свобода на населението. Друг е въпроса ,че бедния човек не е истински свободен.

  • 003 ГЕРБО 20.05.2020 16:05

    Бате Гнойко не ви ли е ясен?

  • 002 Anonimen 20.05.2020 15:35

    Петров, приятеляю,от моите приятели всеки първи директно си го псува!

  • 001 Петров 20.05.2020 14:45

    Не знам кви са тия агенции,но знам,че когато взема да разговарям за баце с познати и приятели ВСЕКИ ВТОРИ ГО КЪЛНИ И ПСУВА. ТА НЕ МИ СЕ ВЪРЗВА ТАЯ РАБОТА

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей