Свързани новини

18.05.2020 16:45

Съдят пастора педофил в Сливен

Видян 1815 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Районна прокуратура в Сливен предаде на съд английския пастор Даниел Хъл. Той е обвинен за това, че е извършвал действия на полово удовлетворение с лица от същия пол, като използвал положението им на зависимост, предаде Нова тв.


Става дума за осем момчета, като от тях пет не са навършили 14-годишна възраст към момента на извършване на деянията. Те са осъществени в различни периоди от 2018 г. и 2019 г. в Сливен. Престъплението  е извършено при условията на продължавано такова, съобщават от прокуратурата.


От 13 септември 2019 г. Даниел Хъл е задържан под стража в Районния съд в Сливен. Той е пристигнал преди повече от три години в Сливен. Тогава пасторът е върнат с Европейска заповед за арест в британски затвор, където лежи 15 месеца за педофилия. След излизането си Хъл се връща отново в квартал „Надежда”, въпреки забраната да напуска Англия и да доближава деца.


За Даниел Хъл стана ясно от репортаж на Би Би Си,  който става ясно за престъпното минало на педофила. Журналистите са изгонени с камъни от живеещите в квартала. След излъчването последва арест на пастора.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби