Свързани новини

12.05.2020 14:09

2-ро качество хора ли сме за властта или защо зорлем ни обричат на задължителен мутро-туризъм ?

Видян 8426 пъти | Коментари 9
Гласували 5 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Ако сте чужденец, дори от най-заразената страна, на честна дума, че нямате здравословни проблеми, ще дойдете в България. Но, ако като българин сте били в чужбина - дори по работа, а ние уж сме експортна икономика, ще стоите 2 седмици под домашен арест, след като се върнете, даже нищо да ви няма. Това предвижда властта в своя неконституционен, както го определи категорично най-големият ни спец именно по този вид право проф. Пламен Киров, законопроект за извънредната епидемична ситуация. И това при 23 новозаразени днес и при намалели с 8 души или 16,66% лекуващи се от усложнения С коронавирус в интензивните отделения в страната с техните над 2000 места!

Ние - българите, явно се явяваме второ качество хора за властта.

Както се пошегува пиарът В. Танчева: оттук до въвеждането на изходни визи - сиреч, връщане преди 1 септември 1989 г., има "само една фуражка разстояние". С тази разлика, че преди и за чужденците имаше визи. Не само за нас. Сиреч, връщаме се повече от 30 години назад.

За да бъдат привлечени българите на нашето море, не стигат силови акции. Трябваше отдавна да се работи за истинско и честно привличане на нашите туристи, защото по Черноморието има много скрити съкровища и атракции, за които така и не знаем. Затова и стартирахме преди повече от година кампанията Естествено България и през 2019 г. нощувките на българи в нашите хотели скочиха с 14%.

Ала на Министерството на туризма не му пука как трябва да се прави. Там се работи, НЕчисто и просто, за конкретни хора - крупни играчи, които се броят на пръстите на едната ръка. И резултатите са на лице.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 009 Anonimen 15.05.2020 12:39

    За тях сме не 2-ро качество хора, а просто "матриал" точно като добитъка, който се отглежда за прехрана. Позор!

  • 008 Anonimen 13.05.2020 14:11

    Направо да обявят дарителска сметка за туристическия бранш, за да има къде да превеждат пенсиите си българските пенсионери. За другите граждани - с SMS или DMS. Пък "звездите" да спретнат и един виртуален концерт.

  • 007 Anonimen 13.05.2020 11:04

    Би било добре всички пенсионери да не се ослушват,като клепари в царевичак, а да ударят по едно рамо на едрите собственици на ризърти,затворени за пролита хотелски оазиси и всякакви други 5 звездни хотели.Това може да се реализира,примерно чрез 12 равностойни удържки от и без това безобразно голямите им пенсии, на една сума,равностойна на двуседмична почивка за двама в хотел минимум 5 звезди, с пакети за анимации,фитнеси и ол инклузив-де лукс.И разбира се без дарителите-пенсионери изобщо да припарват до морето.По-дребните хотелиери са си ОК,те нямат нужда от никаво подпомагане.

  • 006 Anonimen 13.05.2020 08:03

    Хайдути - Партизани - Мутри Циганската мафия еволюира.

  • 005 Anonimen 13.05.2020 03:15

    естествено...тулупите и маргиналите са не 2ро а 3то и 4то качество. Овцете точно това заслужават...да ги натирят както искат овчарите...а стадото само да блее...

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.