Свързани новини

07.05.2020 10:55

Симеонов: Постоянните атаки към изпълнителната власт от Радев не работят в негова полза

Видян 1216 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За мен беше доста грозно от страна на президента Румен Радев на уважавания български празник 6 май да се търси нещо скандално и да се търсят недъзи. Това стана вече практика, но не работи в негова полза. Мисля, че с тези постоянни атаки към изпълнителната власт самият той се обезличава. Това каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов в интервю за предаването "Здравей, България" по Нова телевизия.


"Една от мерките, които внесохме от НФСБ, беше задължителното освобождаване от такси на плажните съоръжения срещу компенсация на концесионната такса или наем. Когато това предложение бъде прието от Народното събрание няма да има смисъл от всички различни мнения", заяви Симеонов във връзка с недоволството от страна на засегнатите в бранша и готовността им за протест. Той допълни, че не вижда защо трябва някой да има против, след като ще има компенсации.


"Строителството не е особено засегнато от кризата и не мисля, че трябва да се ограничава и по морето, тъй като няма да има туристически сезон, за да пречи на някого", подчерта лидерът на НФСБ.


По думите му ведомството на министъра на туризма Николина Ангелкова върши много сериозна работа в посока подпомагане на туристическия бранш и Наредбата за хранителните заведения.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 07.05.2020 13:09

    Не ви пука за хората навсякъде дистанция 2 -2,5 метра в кръчмите 1,5 отстояние на масите. като сложим и 2 стола по 60 см остават 30 см. Това означава, че клиентите могат и език да си пускат с тези от съседната маса. За грозната и тъпа Министърка на туризма няма да коментирам, погледнете и снимката и си направете изводите сами

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и