Свързани новини

11.04.2020 15:04

Генералски лъжи

Видян 8108 пъти | Коментари 6
Гласували 7 рейтинг: 4.8571
много слаба слаба добра много добра страхотна
Това е градската градина в София в 14,30 ч. днес. Едно от местата, където се събират най-много хора, особено в нейния център, към който води именно този вход - с фонтана и Народния театър. Понеже генералите Борисов и Мутафчийски не са от този град, вероятно не смятат сърцето на София за важно, но както всеки може да види, даже при липса на ограждения, хора в най-стария и най-посещавания парк на София НЯМА - нито с маски, нито без маски. Карантината и указанията се спазват. Не, че има и кой да следи, но фактът е очевиден. Моля, не използвайте лъжи, за да оправдавате режима. Лесно се разкрива истината. Защото е пред очите ни. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 От бога пратен ! 12.04.2020 22:56

    Картините от чужбина , а и скучните цифри не показват ли достатъчно ясно,че засега цялата ни държава все още е отдалечена от сегашният ежедневен ужас в "бодряшките" в началото на пандемията държави като Италия, Испания,Франция,САЩ и лекомислената Великобритания ,а да не забравяме и Русия ! Добър или лош,генералите Борисов и д-р Мутафчийски успяваш да измъкнат засега всички нас ,а и Вас ,от Зловещия Апокалипсис, появил се от нищото ...! Това не го ли осъзнавате ? Имайте страх от Бога ! Едва ли !? Какво ли не прави човек за едните сребърници...!

  • 005 Anonimen 12.04.2020 08:21

    Веднага глоба за жирналиста позволил си първо да излезе и да наруши карантината за да снима и второ да изкара наяве лъжите на Царя слънце и неговите подлоги!

  • 004 Anonimen 11.04.2020 17:15

    Бибитката като чуе за милиони и милиарди изпада в амок. Ще удължават мерките докато не свършат с поразиите, които в нормално време няма как да станат и да разпределят милионите така както за колекторската фирма. И няма представа за реалното състояние на населението и неговия имунен статус.

  • 003 Торонто 11.04.2020 17:01

    Пичове, тъжно ми е за вас! Шайката ви разгони фамилията, но никой нищо не прави. Изпадам в ужас когато се върна в България и ми загубят цял ден за да получа някаква хартия с печат върху нея. 28 години живея в Канада и единствената хартия с печат която съм получавал това е нотариален акт за собственост. Каква е тази ексцесия която ви насаждат не мога да разбера, при нас разходките са препоръчителни (маските не са задължителни) Държавата плаща на всички за да не работим (казаха, че имат средства да изкараме така без заеми 9 месеца) Стягайте се и изритайте корумпираните за да живеете добре.

  • 002 Петрович 11.04.2020 16:52

    Ха така,вече е разчистено и спокойно може да си пробутат и влизането в Еврозоната с пиниза видите ли,че ако бяхме там,сега щяха да ни засипят с милиарди евро.А сега,затова че се опъваме,ни карат да теглиме заеми,които ще изплащат три поколения след нас.АПАШИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Денят е подходящ за пътувания или изследване на нови култури и идеи

Денят е подходящ за пътувания или изследване на нови