Свързани новини

29.02.2020 20:12

Г-н Борисов, обещаният месец изтече. Къде е водата в Перник?: Нинова

Видян 2361 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Точно преди един месец Бойко Борисов каза- до 30 дни водопроводът от Мало Бучино до Перник ще бъде готов. Дори се обзаложи с кмета Станислав Владимиров. Днес този месец изтече. Водопровод няма. Нещо повече- вместо от чешмите, водата се лее по улиците.


Преди месец и половина Борисов заяви: правим държавен ВиК холдинг и даваме 1 милиард лв. за капитал. Нито холдинг има, нито 1 млрд. лева", отбеляза Корнелия Нинова по темата с водата на Перник.  Тя допълни, че  министър Димитров е огласил стряскащи данни- 40% от ВиК дружествата работят без разрешително. "Прибавете към това и че близо 400 язовира са в предаварийни състояние а на 100 не е ясен собственикът и оценката за 10 годишното управление на ГЕРБ във водния сектор е ясна- провал заради некомпетентност , кражби и никакъв контрол", коментира Нинова.


 


Лидерът на БСП обърна внимание, че всичко това е за сметка на хората- те плащат все по високи цени за вода и стоят на режим.  "Други кризи заглушиха водната, но тя стои не само в Перник, а в цялата страна. Никой от ГЕРБ не понесе отговорност- нито кметът, нито областният управител. Понесоха я коалиционните партньори от Обединени патриоти. Но щом предпочитат да крепят това правителство, това си е тяхна работа. Нашата задача е алтернативата на този модел на управление- конкретни идеи за гарантиране на чиста вода, въздух и земя, честни професионалисти, а не корумпирани калинки в управлението и строг контрол", заключи Корнелия Нинова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Свидетел на бойкови подвизи! 02.03.2020 15:26

    От тайфата на мутрата има специалист по докарване на газ в бидони с камили , а сега Бат бойко да взема кофите и да носи вода в Перник! Традиционният опит трябва да се пази!

  • 004 Anonimen 01.03.2020 08:31

    изтекла в техноимпекс

  • 003 Anonimen 29.02.2020 22:52

    Нинова,строя го бе!Аз дадох парите,с други ще ги разделим.ГОЛЯМА РАБОТА,КАТ Е СТАНАЛ МЕСЕЦ!САМО МИ Е ДО ПЕРНИК.ТО БАРЦЕЛОНА ЛИ НЕ Е,ВИРУС ИЛИ МИГРАНТИ?АМА ТИ ЗНАЕШ ЛИ,ЧЕ УБАВО ПИТАШ, ТА МАЛКО ДА РАЗСЕЕМ ОБЛАЦИТЕ, ВКАРАЙ ГО,КАТО ПАРЛАМЕНТАРНО ПИТАНЕ ЩЕ ДОЙДА СЛЕД 3-4 СЕДМИЦИ ДА ТИ ОТГОВОРЯ,КАТО МЪЖ НА МЪЖ!!

  • 002 Anonimen 29.02.2020 22:29

    ДНЕС – El Periodico за Мутрьо ПРЪСТОВЕТЕ: „Разследването за пране на пари в Барселона, в което е замесен българският премиер (Бойко Борисов) стигна до Европа!“ https://www.elperiodico.com/es/internacional/20200229/investigacion-blanqueo-primer-ministro-bulgaro-llega-europa-7867726?fbclid=IwAR2RQSnzCfSn6MjGRHjRip2KEDsGoaiYbLY43bPZgItm2yrk96dTZJxjGws La investigación por blanqueo en Barcelona que apunta al primer ministro búlgaro llega a Europa Vanesa Lozano Luis Rendueles MADRID - SÁBADO, 29/02/2020 - 14:55

  • 001 Anonimen 29.02.2020 22:22

    за съжаление,малко хора я подкрепят, макар ,че за сега тя е единствената алтернатива на боко.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Този ден предлага възможности за интензивни емоционални преживявания

Този ден предлага възможности за интензивни