Свързани новини

21.02.2020 09:43

Караянчева: Притеснявам се Радев да не доведе на Шипка хората от паметника на Левски

Видян 3428 пъти | Коментари 5
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Разделението, за което президентът работи в продължение на три години, при паметника на Васил Левски в София обра своите плодове. Това заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева в Сутрешния блок на БНТ. По думите ѝ, една организирана група, водена от президента, грозно е осквернила паметта на Апостола, като е освирквала. "Притеснявам се, че след няколко дена ще има чествания на Шипка, на които аз съм патрон, разбрах, че и президентът ще дойде, дано не доведе тези хора, които бяха тук", каза още Караянчева.


"Не беше уместно да се прави това шествие в този ден - това разделение...едното шествие, което беше на поклонението в църквата, другото е неговото шествие. Като обединител, мисля, че не беше денят и мястото да се прави такова нещо. Нека да има шествие, нека да участва, да се къпе в народната любов", заяви пред БНТ председателката на Народното събрание.


"Вижте - снимките по улицата, сякаш отиват на сватба, в този ден, в който цяла България скърби за своя най-чист и светъл национален герой, няма как да не предизвикат бурни реакции в колегите", коментира Караянчева.


ПРед БНТ тя заяви още, че управляващото мнозинство е стабилно. "Държавата се развива - ние сме на трето място по икономически ръст, средната заплата се вдигна 6-7 пъти, минималната пенсия, минималната заплата - от 240 отиде на 610 лв. Всяка Коледа и Великден има добавки за пенсионерите. Държавата прави каквото може", каза Цвета Караянчева.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 21.02.2020 12:41

    и вдигате ВАШИТЕ заплати с много,а пенсиите от 200лв -не,да мрат ли искате?

  • 004 Anonimen 21.02.2020 12:38

    от ГЕРБ говорите НАСЪСКВАЩО и ПРЕДИОЗВИКАТЕЛНО срещу президента,риете срещу всяка негова дума и търсите КОНФРОНТАЦИЯ....

  • 003 иван 21.02.2020 11:34

    Време е да се притеснявате,защото затрихте една държава!Време е вече да ви се насочим към затворите,но не се притеснявайте,там има много НАРОДНА ЛЮБОВ за всички гербери ,начело с мутрата банкянска!

  • 002 Anonimen 21.02.2020 11:04

    "Другарко" Караянчева,а не се ли ПРИТЕСНЯВАТЕ,че ТАМ на Шипка може да дойдат и СИНИТЕ ФЕНОВЕ от отбора на НАРОДА,ТЕ също СКАНДИРАХА и при тях физически не бе ПРЕЗИДЕНТА? А,ако дойдат и ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ на ЦСКА от другия, вече ФАЛИРАН от Вас ОТБОР на НАРОДА? А,ако дойдат..........?! Време е да ДОЙДАТ!!! НЯКОИ трябва да КАЖАТ: СТИГА вече!!! Но Вие не се притеснявайте,ТЕ простго ще КАЖАТ САМО: СТИГА вече!!! ВЪРВЕТЕ си!!!

  • 001 Anonimen 21.02.2020 10:10

    Mадам Цвета, притеснявайте се за собственото си поведение, а не за поведението на президента.Вие не сте му настойник! Помним как в оная катастрофа, която УЖ беше предизвикана от друга кола, ти изхвърча с правителствения хеликоптер към правителствена болница без да дадеш кръвна проба за алкохол, и остави пострадалото 10-годишно дете в провинциалната болница.Хората, а не "ТЪЛПА"-та , както ти ги наричаш, те освиркаха заради твоето поведение , което демонстрираш ежедневно.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

телец