Свързани новини

16.02.2020 12:12

Хората са доволни, когато виждат, че строим: Премиерът

Видян 3068 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Хората са доволни, когато виждат, че строим. Известно време ще трябва да потърпят затрудненото движение заради ремонта, но после трафикът и по Околовръстното, и по "Цариградско шосе" много ще се облекчи. Стоителите работят с много добро темпо, като пчелички са. Няколко стотин километра ливади сме ги направили на магистрали и съоръжения", съобщи премиерът Бойко Борисов на страницата си във Фейсбук.

"Направих инспекция на строителните дейности на Софийския околовръстен път в участъка от пътен възел "Цариградско шосе“ до пътен възел "Младост". Общата стойност на проекта е близо 143 млн. лв. Дължината на трасето е 6 км., като до края на 2021 г. трябва да е готово. Извършени са всички земни работи и предстои подготовка по изграждането на инженерни мрежи. Археологическото наблюдение пък се осъществява от Националния археолочиески институт и музей на БАН. Разпоредил съм също така да бъдат изпратени патрули на КАТ на обекта, за да бъде повишена сигурността на трафика около строящия се участък", информира още премиерът.

"Видя ли багерите да работят вече съм спокоен. Много работа е отметната за един месец. В участъка на Околовръстния път на София между "Младост" и "Цариградско шосе" има огромни задръствания заради малкия брой ленти за движение. Когато всичко стане готово, освен че ще се отпуши движението, но и около пътя ще започнат да се строят много жилищни комплекси. По време на инспекцията министърът на икономиката Емил Караниколов ми докладва за дейностите по решаването на проблема на Перник с водата. Работи се на помпената станция, на резервоара и в населените места. 3,5 км тръби са реално сложени. Днес ще пуснем пътя Голямо Бучино – Перник както сме обещали. В същото време и язовирът се пълни много добре", констатира още Бойко Борисов.



 Припомняме, че от изказване на областния управител на Перник Емил Костадинов стана ясно, че "спешно" полаганият нов водопровод от Мало Бучино до Перник, който трябва да пренася вода по софийската ВиК мрежа до мъчещия се във воден режим Перник, се движи със скоростта на охлюв - 1 км за 4.3 дни.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Назаем от съседния форум: OFFche Welle 16 февр. 2020 | 13:31 16.02.2020 14:36

    "Днес в трамвая за втори път чух телефон с ринг тон "Бойко Борисов - педе@аст, педе@аст". Интересно ми е, дали другата линия не използва "Бойко Ку@во"."

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

скорпион

Този ден предлага възможности за интензивни емоционални преживявания

Този ден предлага възможности за интензивни