Свързани новини

23.12.2019 13:13

От папата до Белия дом дадоха оценка на България: премиерът

Видян 1747 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Изпращаме една успешна година с голям ръст на икономиката, стабилни финанси, трайно повишение на доходите всяка година. От папата до Белия дом – най-важните хора в света дадоха оценка за България. Регионите са в растеж – Родопите, Северна България. Големите инфраструктурни проекти се строят. Магистралите, жп линиите, метрото в София, пречиствателните станции – също. Заводите работят. 100 тира с минерална вода се изкарват от Михалково всеки ден. Има 7% ръст. Минаха няколко избори – бяха успешни за нас”. Това заяви премиерът Бойко Борисов при инспекцията на ремонтираните над 36 км от третокласния път III-866 Кричим - Михалково – Смолян.


„Помните ли, като дойдох на този път, как той удряше в планината? Бяха докарали пътя до коларски. Радев много обича да говори за корупция. Да дойде да види неговото правителство – 17 км за 240 милиона, за същия път – 38 км – 46 милиона. Ето я корупцията. Да отива да я гледа, тя е видима. Кои са управлявали тогава? Кои са го строили? Кой беше кръстил тунелът на името на дъщеря си? Корупцията е написана и тя е в неговата партия”, коментира още Бойко Борисов.


По време на обиколката си из Родопите премиерът беше придружен от заместник-министъра на регионалното развитие Николай Нанков. Двамата първо минаха по пътя Михалково - Девин - Стойките за Смолян.


"Всичко е нови мантинели, път. Целият път е с бетон и стени, за да държи", похвали ремонта Борисов.


Нанков даде подробности за това как точно е извършена реконструкцията, какво е направено и какви материали са използвани.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

везни

Днес ще се чувствате толкова леко

Днес ще се чувствате толкова леко, сигурни в себе си, но