Свързани новини

18.11.2019 11:38

Кметът Тихомир Янакиев: Преборихме ГЕРБ в Созопол

Видян 1484 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



„12 години в Созопол се борим с една шайка, която през последните 8 години се беше маскирала като ГЕРБ. Ние успяхме и трябва да подчертаем, че успяхме с изключителната подкрепа от ръководството на партията. Кирил Добрев беше 24 часа на разположение и никой не може да го отрече. Благодаря на Деница Златева, която присъстваше на откриването на моята кампания, на Атанас Зафиров и на всички, които ни помагаха”. Това заяви кметът на Созопол Тихомир Янакиев по време на пленума на БСП на „Позитано 20”.



Новоизбраният градоначалник разказа, че майка му е на 80 години, всеки ден чете "Дума" и го пита какво става в ръководството, дали се карат, дали са се обединили.


„Аз й обяснявам, че това е демокрацията и винаги ще има спорове. Най-важното е, че когато вървим напред, трябва да сме единни и обединени, и всичко,  което решим да се изпълнява и показва пред хората. Трудностите са много и можем да ги преодолеем и да побеждаваме, ако искаме и имаме силата да го направим”, заключи Янакиев.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог