Свързани новини

14.11.2019 14:13

Близки на убита жена в Пловдив искат доживотен затвор за виновника

Видян 1246 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мълчалив протест пред Съдебната палата в Пловдив. Десетки се събраха, за да поискат доживотен затвор за убиеца на млада жена от пловдивското село Куртово Конаре. Обвинен за престъплението е нейният годеник, предаде Нова тв.


Според разследващите убийството е извършено от болезнена ревност. Недоволните изразиха и възмущението си, че трета година вече чакат справедливост, а делото започва отначало за втори път. Илиян Рангелов, който беше осъден на две инстанции, получи 16 години затвор. Сега настоява присъдата му да бъде намалена. Това може са се случи само, ако признае вината си.

„Това обстоятелство, ако признае вината си, съдейства и т.н., би могло да се отчете от съда като смекчаващи отговорността му, но не да доведе автоматично до редуциране на наказанието с една трета, както беше преди изменението на НПК”, обясни прокурорът по делото Георги Гешев.


„Днес трябваше децата на Милена да тичат. Тя трябваше да стане майка. А ние сме тук, защото не можем да осъдим убиеца й и няма да спрем. Ще се борим докрай”, заяви майката на жертвата.

„Нито веднъж не каза, че съжалява. Дори с държанието си не показва, че съжалява за постъпката си. Поведението му е арогантно, на един, за мен, завършен убиец”, смятат приятелки на Милена.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

дева

Може би ще ви се наложи да поработите допълнително

Може би ще ви се наложи да поработите допълнително. Във