Свързани новини

05.11.2019 09:55

Телевизията на Слави с фалстарт, Криско е срам

Видян 7516 пъти | Коментари 0
Гласували 8 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Телевизия 7 / 8 на Слави стартира с художествена самодейнст: лош вариант на Хачобояджиевия кич стил от 70-те и 80-те години. Най-зле се оказа Актьорската вечер, която в бТВ беше хит на Трифонов. Без него етюдите на артистите му са като от читалищна вечерника, а гост-водещият Криско беше истински срам. Сричащ аутокюто си с тъпите смешки, които му бяха написали, "певецът" от Инициативния комитет на Мая Манолова - полит. проводник на този негов страхотен вкус - се отличи и с бисер: венерИния хълм.



Шоуто на сценаристите е крадено от падналия преди години от Първи канал на руската телевизия Прожектор Парисхилтън като формат - 4 хумористи, една маса, коментари на статии и репортажи в медиите, които по идея трябва да бъдат весели. С тази разлика, че при телевизия 78 същия забавен проект е поднесен като за бедни с наподобяващия декор и плоските шеги, а демонстрирането на многото таланти на водещите от оригинала, във версия Левски Г (там е студиото на Слави, наследено от банкера Цветан Василев и неговата фалирала ТВ7)  са сведени до неорганизирано говорене без цел и посока. Вместо световни звезди като в оригинала, за премиерата гостува Милко Калайджиев. И се предложи за лидер в Хасковска област на партията на Слави със стажа си на провален кандидат - кмет на Свиленград....Лошо осветеление, лош звук, лош декор - картинката изпълва с неудобство.



Всъщност, 7 / 8 ТВ изглежда точно на място между фолкканалите, където е позиционирана телевизията на Слави, чието лого пък убийствено напомня знака на ФЕН ТВ. Апропо, нейните собственици братя Касъмови са първите издатели на Слави.



Неговото вечерно шоу е единственото светло петно в новия канал. Запазено е лустрото на студиото в стила, познат от бТВ, Трифонов и бендът са на ниво, ала първото издание, съдържащо просто раздаването на награди, за които хората са се записали в предишното предаване на Слави, беше досадно. Не се получи дори връчването на голямата награда. Мерцедес, водил звездните гости на Трифонов в бТВ, с която той неясно защо неколкократно се закачи.
Тъмното петно, което вероятно ще бъде най-стойностното на телевизията се очертава предаването на Иван Кулеков. Писателят е цар на трогателните репортажи с драматургия на филми.



Дискусионното предаване на сценариста Тошко в 7 вечерта стартира и програмата на цялата телевизия със загубилата изборите в София Мая Манолова, която изглеждаше доста смирена с поражението си и отново не благодари на своята родна БСП за подкрепата, като се направи на дясна и на интересна - не знаела какво ще прави оттук-нататък, ала сме щели да видим.



Не изглежда добре и Вечерта на ... - Камен Воденичаров играе неуспешно Кеворк Кеворкян в препитване на звезди с помощ от зрителите - техните въпроси. Засега от нея се излъчват само репетиции, а стартът е в сряда. В петък пък се очаква тоталната простотия Вечер на Северозапада с Годжи, Краси и Боце...



Казва се, че краят увенчава делото, но при този старт, екипът на Слави не изглежда особено подготвен да прави цяла телевизионна програма. Трудно ще издържат неговите хора: 50 минути дневно с големи ваканции, колкото беше ангажиметът им в БТВ, не е като да се пълнят със свежест 8 часа всяка вечер 365 дни в годината. Дано да успеят да се преборят, но сега е мъка.



Особено, след като цял преход гледаме продукцията на този екип.



Мая Манолова се опита да ни продаде същото в политиката, хем тя ни досажда от половин преход. Не успя. И дано присъствието й като първи гост на телевизията на Слави да не е лош знак.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Григор Лилов 05.11.2019 17:38

    „Секциите са 1612, ама публикуваните протоколи са 1503. Някъде са се изгубили резултати от 109 секции. За около 100 000 хиляди избиратели.” Близо седмица по-късно избухна скандалът и то единствено благодарение на европейската намеса! Тези 100 000 липсващи бяха обявени за техническа грешка в подадена информация към ЦИК според официалното му становище. Разбира се, то е пълна лъжа. Както посочих, в столицата са създадени електронни 109 виртуални (несъществуващи) секции, в които са вкарани фантомни гласове (тези 100 000). След скандала задраскаха виртуалните секции с фантомите, ама резултатът от гласуването им е зачетен. В страната са около 1500 (още не съм завършил изцяло проучването си) След тези поредни разкрития вече няма да има такива фантомни секции

  • 002 Цъфнал Герб във Филиповци 05.11.2019 12:50

    Щом герберастията в лицето на новопридобития парцал от ранга на пик и блиц е недоволна, може пък телевизията на Слави да се представи добре. Не трябва да се правят изводи от един единствен ден излъчване. И вестничето ви беше добро, но в последно време, след като смени резбата и го завладя Шайката, вече е гнусно и отвратително!

  • 001 Anonimen 05.11.2019 11:45

    Откъс от новата книга на Калин Тодоров „Зад завесата на прехода“. http://afera.bg/%d0%b7%d0%b0%d0%b4-%d0%b7%d0%b0%d0%b2%d0%b5%d1%81%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d1%85%d0%be%d0%b4%d0%b0-%d0%b1%d0%be%d0%b9%d0%ba%d0%be-%d0%b9%d0%be%d1%86%d0%b0-%d0%b0/ ... В доклада на посланик Байърли се казва още, че: „Борисов е използвал позицията си на главен секретар, за да прикрие криминалните си деяния. Жената, с която живее, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие на транзакции на самия Борисов. Тай има сериозни връзки с някои фигури от мафията, включително с Младен Михалев, наричан още Маджо, и с неговия бивш партньор от организираната престъпност Румен Николов, наричан още Пашата… Бойко Борисов е непредсказуема личност с необуздани политически амбиции. Той обаче силно подкрепя близки отношения със САЩ и е в позиция да подпомогне американските интереси в страната. Егото му може да бъде най-силният ни лост за влияние върху него. Ние трябва да го бутаме в правилната посока, но да не забравяме с кого си имаме работа”.

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

телец